سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

سعادتی در صحن مجلس:

حذف یک باره ارز ۴۲۰۰ تومانی ضربه زیادی به کشور وارد می‌کند

نماینده مردم بابل در مجلس گفت: ما نمایندگان قبلاً هم اعلام کردیم که حذف یک باره ارز ۴۲۰۰ تومانی ضربه زیادی به کشور وارد می‌کند.

مهدی سعادتی نماینده مردم بابل در مجلس

به گزارش خبرگزاری موج، مهدی سعادتی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (شنبه ۱۴ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، گفت: ما نمایندگان قبلاً هم اعلام کردیم که حذف یک باره ارز ۴۲۰۰ تومانی ضربه زیادی به کشور وارد می‌کند.

وی بیان کرد: دولت باید مدیریت کند و پیشنهاد ما آن است که در سه ماه اول سال آینده تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی را ادامه دهد و در ادامه کار، با شیب ملایمی میزان تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی را کاهش دهد.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات یکی از نمایندگان مبنی بر اینکه اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی منجر به تشدید تورم می‌شود، گفت: ما هر سال تورم داریم و این موضوع ربطی به تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی ندارد.

سعادتی تأکید کرد: دولت پیش از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی باید اقناع سازی کند و مردم را در جریان قرار دهد. از سوی دیگر دولت هنوز طرح جامع جایگزین ارز ۴۲۰۰ تومانی را ارائه نداده است و باید با برنامه ریزی این کار را دنبال کند.

وی متذکر شد: ارز ۴۲۰۰ تومانی تاکنون فقط در حد ۲۰ درصد روی سفره مردم اثر گذاشته اما برای حذف آن باید کارها با برنامه ریزی و مدیریت پیش رود و اقناع سازی مردم هم ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه