وزیر خارجه چین:

امیدواریم همگی بتوانیم به تحقق صلح و آرامش در افغانستان کمک کنیم

وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین گفت: تاکنون در این اجلاس در مسیر خوبی حرکت کردیم و امیدواریم همگی بتوانیم به تحقق صلح و آرامش در افغانستان کمک کنیم.

وانگ یی وزیر امور خارجه چین

به گزارش خبرگزاری موج، « وانگ یی » وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین که به صورت مجازی در اجلاس وزرای امور خارجه همسایه افغانستان شرکت کرد، گفت: معتقدیم که دومین نشست وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان در زمان خوبی برگزار شده است و این باعث می‌شود که کانال‌های دیپلماتیک ایجاد شده تقویت شوند.

وی تصریح کرد: تاکنون در این اجلاس در مسیر خوبی حرکت کردیم و امیدواریم همگی بتوانیم به تحقق صلح و آرامش در افغانستان کمک کنیم.

وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین بیان کرد: ما همکاری‌های خود را با کشورهای مختلف در ارتباط با موضوع افغانستان ادامه می‌دهیم تا وضعیت این کشور بهبود پیدا کرده و مردم افغانستان بتوانند زندگی بهتری داشته باشند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه