سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

دریادار ایرانی:

حمله دزدان دریایی به یک نفتکش ایرانی در خلیج عدن دفع شد

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: با هرگونه تهدیدی که بخواهد در آن منطقه محور مواصلاتی ما را مورد تنش قرار دهد، برخورد جدی می‌شود.

امیر دریادار شهرام ایرانی

به گزارش خبرگزاری موج، امیر دریادار « شهرام ایرانی » فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفت‌وگویی تلویزیونی در خصوص مقابله ناوگروه ۷۸ نداجا با دزدان دریایی در خلیج عدن اظهار کرد: بامداد امروز این ناوگروه در خلیج عدن که محور مواصلاتی و منطقه تردد شناورهاست، مشغول اسکورت دو فروند شناور نفتکش بود که پنج فروند قایق دزدان دریایی که ما در اصل آن‌ها را در قالب « تروریسم دریایی » می‌دانیم، به سوی یک فروند نفتکش ایرانی حمله کردند.

وی ادامه داد: دزدان دریایی قصد داشتند به نحوی خود را به نفتکش نزدیک و صدمه‌ای وارد کنند، اما ناوگروه ۷۸ با اعلام به موقع و حضور در صحنه و با بهره‌گیری از تیم‌های تکاور موفق شد با انجام عملیات ایذایی و تیراندازی ایذایی، قایق‌ها را به منطقه دورتری هدایت کند و بحمدالله نفتکش‌ها را از منطقه خطر عبور دهد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: پس از این اتفاق در خلیج عدن، تمامی شناورها اعم از شناورهای ایرانی، غیرایرانی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در امنیت کامل مشغول تردد هستند و بحمدلله تا این لحظه مورد خاصی گزارش نشده است.

دریادار ایرانی تأکید کرد: با هرگونه تهدیدی که بخواهد در آن منطقه محور مواصلاتی ما را مورد تنش قرار دهد، برخورد جدی می‌شود و همرزمان من شبانه‌روز مشغول انجام مأموریت اسکورت شناورها، باز نگه‌داشتن خطوط مواصلاتی و برقراری امنیت در منطقه یاد شده و شمال اقیانوس هند تا مدار ۱۰ درجه هستند.

وی، مأموریت اصلی ناوگروه‌های نداجا را اسکورت کشتی‌های نفتکش و تجاری ایرانی برشمرد و عنوان کرد: پس از پایان مأموریت ناوگروه ۷۸، ان‌شاالله ناوگروه ۷۹ به منطقه اعزام خواهد شد.

فرمانده نداجا با بیان اینکه در این حادثه دستگیری نداشتیم، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه قوانین بین‌المللی در خصوص برخورد با دزدان دریایی وجود ندارد، خیلی از کشورها متناسب با قوانین داخلی خودشان با این افراد برخورد می‌کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه