سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

دریادار ایرانی:

حمله دزدان دریایی به یک نفتکش ایرانی در خلیج عدن دفع شد

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: با هرگونه تهدیدی که بخواهد در آن منطقه محور مواصلاتی ما را مورد تنش قرار دهد، برخورد جدی می‌شود.

امیر دریادار شهرام ایرانی

به گزارش خبرگزاری موج، امیر دریادار « شهرام ایرانی » فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفت‌وگویی تلویزیونی در خصوص مقابله ناوگروه ۷۸ نداجا با دزدان دریایی در خلیج عدن اظهار کرد: بامداد امروز این ناوگروه در خلیج عدن که محور مواصلاتی و منطقه تردد شناورهاست، مشغول اسکورت دو فروند شناور نفتکش بود که پنج فروند قایق دزدان دریایی که ما در اصل آن‌ها را در قالب « تروریسم دریایی » می‌دانیم، به سوی یک فروند نفتکش ایرانی حمله کردند.

وی ادامه داد: دزدان دریایی قصد داشتند به نحوی خود را به نفتکش نزدیک و صدمه‌ای وارد کنند، اما ناوگروه ۷۸ با اعلام به موقع و حضور در صحنه و با بهره‌گیری از تیم‌های تکاور موفق شد با انجام عملیات ایذایی و تیراندازی ایذایی، قایق‌ها را به منطقه دورتری هدایت کند و بحمدالله نفتکش‌ها را از منطقه خطر عبور دهد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: پس از این اتفاق در خلیج عدن، تمامی شناورها اعم از شناورهای ایرانی، غیرایرانی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در امنیت کامل مشغول تردد هستند و بحمدلله تا این لحظه مورد خاصی گزارش نشده است.

دریادار ایرانی تأکید کرد: با هرگونه تهدیدی که بخواهد در آن منطقه محور مواصلاتی ما را مورد تنش قرار دهد، برخورد جدی می‌شود و همرزمان من شبانه‌روز مشغول انجام مأموریت اسکورت شناورها، باز نگه‌داشتن خطوط مواصلاتی و برقراری امنیت در منطقه یاد شده و شمال اقیانوس هند تا مدار ۱۰ درجه هستند.

وی، مأموریت اصلی ناوگروه‌های نداجا را اسکورت کشتی‌های نفتکش و تجاری ایرانی برشمرد و عنوان کرد: پس از پایان مأموریت ناوگروه ۷۸، ان‌شاالله ناوگروه ۷۹ به منطقه اعزام خواهد شد.

فرمانده نداجا با بیان اینکه در این حادثه دستگیری نداشتیم، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه قوانین بین‌المللی در خصوص برخورد با دزدان دریایی وجود ندارد، خیلی از کشورها متناسب با قوانین داخلی خودشان با این افراد برخورد می‌کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه