سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

ظریف در نشست خبری مشترک با لاوروف:

طبق برجام وظیفه آمریکا این است که تحریم‌ها را اعلام کند و بردارد

وزیر امور خارجه با تأکید بر اینکه طبق برجام وظیفه آمریکا این است که تحریم‌ها را اعلام کند و بردارد گفت: رفع کامل تحریم ها سیاست غیر قابل تغییر ایران است.

دیدارهای امروز ظریف - ۲۶ آبان ۱۳۹۸/ ظریف1

به گزارش خبرگزاری موج، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه با تشکر از مواضع دولت روسیه علیه خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای نطنز، گفت: ضرورت دارد که همکاری‌ها ادامه پیدا کند و آمریکا نیز بدون توقف به تعهدات خودش برگردد، کلیه تحریم‌ها را رفع کند.

ظریف گفت: ایران پس از راستی‌آزمایی، تعهدات خودش را انجام خواهد داد چراکه ما هیچ مشکلی برای انجام تعهداتمان نداریم.

وی تاکید کرد: آمریکایی‌ها باید بدانند که نه تحریم و نه اقدامات خرابکارانه ابزار مذاکراتی به آنها نخواهند داد و این اقدامات وضعیت را برای آنها دشوارتر می‌کند.

وزیر امور خارجه با اشاره به توافق ایران و روسیه در حوزه سلامت، گفت: امیدواریم با توافقی که بین دو کشور صورت گرفته است، تولید واکسن اسپوتنیک در ایران شروع شود و امکان خرید تعداد بیشتری واکسن از روسیه برای تامین نیازهای ایران فراهم شود.

ظریف تصریح کرد: این مساله زمینه خوبی برای توافق‌های بیشتر بین ایران و روسیه است.

وزیر امور خارجه گفت: اگر آمریکایی‌ها می‌خواهند به برجام برگردند باید کلیه تحریم‌ها را بردارند و همچنین باید فهرست تمامی تحریم‌ها را ارائه دهند.

وی افزود: بر اساس برجام این وظیفه آمریکاست که فهرست تحریم‌ها را ارائه دهد البته ما یک فهرست کامل ارائه داده ایم که بدانند درباره چه دارند بحث می‌کنند.

ظریف با تأکید بر اینکه طبق برجام وظیفه آمریکا این است که تحریم‌ها را اعلام کند و بردارد گفت: رفع کامل تحریم ها سیاست غیر قابل تغییر ایران است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه