سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مجلس باحذف محدودیت سنی برای نامزدهای انتخابات ریاست ‌جمهوری مخالفت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با حذف محدودیت سنی برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری مخالفت کردند.

جلسه علنی مجلس شورای اسلامی

به گزارش خبرگزاری موج، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری برخی از نمایندگان نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

محسن زنگنه در جریان بررسی این طرح پیشنهاد کرد که محدودیت سنی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری حذف شود.

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری بارها از جوان گرایی صحبت کرده‌اند و ما در اوایل انقلاب و همچنین ۸ سال دفاع مقدس افرادی چون شهید باقری، شهید همت و شهید باکری را داشتیم و مدام از این جوانان سخن می‌گوییم.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قانونی در مجلس انقلابی در حال تصویب است که به دنبال آن است که حداقل سن ۴۰ سال را برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری در نظر بگیرد که بنده پیشنهاد می‌کنم این محدودیت حذف شود.

وی افزود: ممکن است فردی ۳۹ سال داشته باشد اما تمام شرایط رئیس جمهور شدن مانند مدیر و مدبر بودن را داشته باشد و بنابراین نباید این محدودیت در قانون انتخابات ریاست جمهوری وجود داشته باشد.

دولت با حذف شرط سنی برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری موافق است

در ادامه جلسه محمدجواد کولیوند، معاون پارلمانی وزارت کشور اظهار داشت: دولت در لایحه اصلاح قانون انتخابات که به مجلس شورای اسلامی ارسال کرده است، حداقل سن کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را ۳۰ سال و حداکثر ۷۵ سال در نظر گرفته بود.

وی بیان کرد: بر این اساس، دولت با پیشنهاد حذف شرط سنی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری موافق است.

همچنین در ادامه جلسه، محمدصالح جوکار اظهار داشت: منصب ریاست جمهوری نمی‌تواند محلی برای حضور همه افراد باشد و نباید اینگونه باشد که همه افراد امکان کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را داشته باشند.

وی افزود: ما نمی‌توانیم بپذیریم که هر فردی با داشتن مدرک کارشناسی ارشد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند.

جوکار تصریح کرد: ما از جوان گرایی حمایت می‌کنیم اما معتقدیم که باید محدودیت‌هایی از لحاظ سنی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری در نظر گرفته شود.

در ادامه جلسه این موضوع به رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی گذاشته شد که وکلای ملت با حذف محدودیت سنی برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری مخالفت کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه