سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

سردار سلیمانی:

بیش از هزار زندانی غیرعمد در هفته بسیج آزاد خواهد شد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در هفته بسیج بیش از هزار زندانی غیرعمد آزاد خواهد شد، این روند در ماه‌های آینده نیز ادامه خواهد یافت.

سردار غلامرضا سلیمانی

به گزارش خبرگزاری موج، در هفته بسیج و در راستای مرحله سوم نهضت کمک مومنانه، مراسم امضای تفاهم‌ نامه آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد، عصر امروز (سه‌شنبه ۴ آذرماه) با حضور سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و محمدمهدی حاج‌محمّدی، رئیس سازمان زندان‌ها برگزار شد.

در این نشست، سردار سلیمانی حفظ کرامت انسان‌ ها را حائز اهمیت دانست و گفت: نباید اجازه داد هموطنی که به ‌دلیل جرم غیرعمد وارد زندان شده به خاطر عدم تمکن مالی در زندان بماند.

وی ادامه داد: کمک برای آزادی زندانیان غیرعمد، اقدامی زیباست و مردم عزیزی که توانایی دارند یا توانایی آن‌ها اندک است با در کنار هم قرار دادن این کمک‌ها منجر به آزادسازی زندانیان می‌شود.

سردار سلیمانی با بیان اینکه تا پیش از این، آزادسازی زندانیان در دستور قرار داشت، خاطرنشان کرد: بسیج در سال‌جاری مجموعاً ۲۴۹۳ نفر از زندانیان غیرعمد را آزاد کرده است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه در هفته بسیج بیش از هزار زندانی غیرعمد آزاد خواهد شد، گفت: این روند در ماه‌های آینده نیز ادامه خواهد یافت.

وی تصریح کرد: درعین حال ما باید تلاش کنیم تا در کاهش ورودی پرونده به محاکم، قوه قضائیه را یاری دهیم.

سلیمانی ادامه داد: یکی از آثار مهم آزادسازی زندانیان، بعد اقتصادی است و زندانی آزادشده، وارد بازار کار می‌شود و از طرفی به کانون گرم خانواده برمی‌گردد و امید را به خانه برمی ‌گرداند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه