سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

کنعانی مقدم در گفتگو با موج:

اظهارات پمپئو درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران برای به حاشیه راندن وضعیت نیروهای آمریکایی در خلیج فارس است

کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: اظهارات پمپئو بلوف سیاسی است و جنبه تبلیغاتی دارد.

پمپئو

حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، با اشاره به درخواست وزیر خارجه آمریکا  از شورای امنیت سازمان ملل درباره تمدید تحریم هسته‌ای ایران، اظهار داشت: پروژه تهدید و تحریم آمریکایی ها همچنان ادامه دارد و هر از گاهی مسوولان ایالات متحده از این حربه در فضای رسانه ای استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه ایران  هیچ نیازی به واردات سلاح و تجهیزات نظامی ندارد،  ادامه داد: همه می دانند که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در زمینه های فناوری و تجهیزات نظامی مدتهاست به خودکفایی رسیده و یک قدرت نظامی بلامانع در منطقه است.

کارشناس مسائل سیاست خار جی گفت: فروش تسلیحات جمهوری اسلامی ایران و صادرات آن به کشورهای مختلف طبق قوانین موجود مشخص است لذا تحریم های آمریکا تاثیری در اینباره ندارد چرا که در حال حاضر نیز خریداران تسلیحات در صف های نوبت هستند.

وی با بیان اینکه  آمریکایی‌ها هیچگونه مداخله‌ای نمی‌توانند در موضوع تمدید و یا عدم تمدید تحریم تسلیحاتی ایران داشته باشند، افزود: این تصمیم در چارچوب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل اتخاذ شده و هرگونه تصمیم جدیدی در این زمینه نیازمند اِجماع اعضای این شوراست که در سال‌‌های اخیر آمریکا قدرت اجماع‌سازی در تصمیمات شورای امنیت را نیز از دست داده است.

بیشتر بخوانید:

واکنش تخت روانچی به درخواست اخیر پمپئو درباره تمدید تحریم‌ تسلیحاتی علیه ایران

کنعانی مقدم گفت: صحبت های پمپئو جز بلوف سیاسی چیز دیگری نیست و تنها برای به حاشیه راندن وضعیت نیروهای مسلح آمریکا در خلیج فارس است که به راحتی با قایق های تندرو سپاه رهگیری شده اند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره با تمام قوا مقابل هرگونه تجاوز و تعدی می‌ایستد و در همین راستا به ابزار روز و تکنولوژی‌های مدرن در عرصه دفاعی نیز، به لطف وجود دانشمندان و محققان داخلی، مجهزتر خواهد شد تا با دشمن متجاوز برخورد قاطعی داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه