سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

علی لاریجانی:

ستاد اقتصادی دولت باید در زمینه پشتیبانی از کسب و کارها فعالتر شود

رییس مجلس شورای اسلامی چاره جویی برای جبران افت شماری از کسب و کارها در کشور به دلیل شیوع کرونا را ضروری توصیف و گفت: ستاد اقتصادی دولت باید در زمینه پشتیبانی از این کسب و کارها فعالتر شود.

نشست خبری رییس مجلس به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش خبرگزاری موج،  علی لاریجانی ، رییس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز جمعه ۱۶ اسفند در دیدار با سعید نمکی، وزیر بهداشت و رییس ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ضمن دریافت گزارش  آخرین تحولات، نیازمندی ها و تدابیر انجام شده برای مقابله با  بیماری کرونا در سطح کشور، بر استقرار برخی  اعضای ستاد مذکور در استان های درگیر  به ویژه سرکشی مداوم از مراکز درمانی قم، گیلان و تهران که بیشترین مراجعات را شاهد هستند، تاکید کرد و با اشاره به اقدامات بین المللی و تماس های خود با روسای مجالس برخی کشورها، خواستار پیگیری وزیر بهداشت از همتایان خارجی‌اش برای ارسال اقلام بهداشتی مورد نیاز به کشور شد.

رییس مجلس شورای اسلامی در این دیدار، شرایط مدیریت بیماری کرونا را در مجموع و تا این لحظه مناسب توصیف کرد و گفت: نیاز مردم به اقلام بهداشتی باید هر چه سریعتر رفع  و علاوه بر  تجهیز  مراکز درمانی،  به تمهیدات پیشگیرانه و مقابله ای در استان های درگیر و  شهر قم که بیشترین میزان شیوع بیماری کرونا را داراست، سرعت داده شود.

دیدار نمکی و لاریجانی

لاریجانی با توجه به وضعیت ویژه قم از حیث شیوع و ابتلا به کرونا، خواستار اعزام یکی از معاونان وزیر بهداشت به نمایندگی از خود و وزیر بهداشت در این استان و سرکشی مستمر به  مراکز  بهداشتی و درمانی آن شد.

رییس نهاد قانونگذاری کشورمان با اشاره به تماس های خود با روسای مجالس برخی کشورها و دیگر اقدامات در حوزه بین الملل افزود: ارسال اقلام مورد نیاز به ایران از سوی برخی کشورها در جریان و پیگیری وزیر بهداشت از همتایان خارجی خود در آن کشورها مفید است.

لاریجانی، چاره جویی برای جبران افت شماری از  کسب و کارها در کشور به دلیل شیوع کرونا را ضروری توصیف و تاکید کرد: ستاد اقتصادی دولت باید در زمینه پشتیبانی از این کسب و کارها فعالتر شود.

رییس مجلس شورای اسلامی در این دیدار همچنین لزوم همدردی مسئولان با خانواده های قربانیان را یادآور شد و گفت: باید به گونه ای رفتار شود که رنج مبتلایان کاهش و روحیه امید و توان مقاومت در برابر این ویروس در جامعه افزایش یابد.

لاریجانی همچنین با توجه به احتمال سفر برخی از شهروندان در این ایام از ستاد مدیریت بیماری کرونا خواست تا با همکاری صدا و سیما هشدارهای لازم را در این خصوص به مردم ارائه دهد.

دکتر سعید نمکی، رییس ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا نیز در ابتدای این دیدار، گزارش مشروحی از آخرین تحولات در مورد بیماری کرونا، تدابیر انجام شده در سطح کشور، چگونگی پایش و رفع نیازهای مردم به اقلام بهداشتی و تجهیز و پشتیبانی  مراکز درمانی  ارائه کرد.

وزیر بهداشت  حضور لاریجانی در نخستین روزهای شیوع این بیماری در  قم و تدابیر وی در شورای تامین این استان را در مدیریت بیماری کرونا موثر توصیف کرد و افزود: با توجه به حساسیت شیوع کرونا در قم، تمهیدات ویژه ای در این استان بکار گرفته شده است.

نمکی در پایان، تماس های بین المللی رییس مجلس شورای اسلامی و پبگیری های روزانه وی از ستاد مدیریت بیماری کرونا و وزارت بهداشت را کارگشا و مایه دلگرمی خواند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه