سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

ذوالفقاری:

اشراف اطلاعاتی کامل وجود دارد

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: تا این لحظه مشکل خاصی از نظر امنیتی نداشته ایم و اشراف اطلاعاتی کامل وجود دارد.

حسین ذوالفقاری

به گزارش خبرگزاری موج، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در حاشیه بازدید از ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما در رابطه با امنیت انتخابات از ۶ ماه پیش برنامه‌ریزی انجام شده و ستاد امنیت انتخابات در استان‌ها کارش را شروع کرده و با کمیته‌های مختلفی که زیرمجموعه ستاد امنیت است برنامه‌ریزی لازم صورت گرفته است.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: حدود ۳۰۰ هزار از نیرو‌های انتظامی، سپاه و بسیج برای تأمین امنیت انتخابات در نظر گرفته شدند و به طور مستقیم در جهت تأمین امنیت انتخابات در شعب اخذ رأی و همچنین در بخش‌هایی که مربوط به مسیر تردد صندوق‌های اخذ رأی است، قرار دارند.

ذوالفقاری تصریح کرد: در مرز‌های کشور نیرو‌های مرزبانی، سپاه و ارتش و در تمام کشور نیرو‌های اطلاعاتی و انتظامی در حال فعالیت هستند که با امنیت کامل انتخابات انجام گیرد.

او بیان کرد: نیاز‌های بالگردی توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح برای امر انتخابات تعیین شده است و بالگرد‌ها و امکانات هوایی برای اقدامات عملیاتی انجام شده و تمام سیستم‌های امنیتی، اطلاعاتی و الکترونیکی در آمادگی قرار دارد که انتخابات را با امنیت کامل به پایان برسانند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: تا این لحظه مشکل خاصی از نظر امنیتی نداشته ایم و اشراف اطلاعاتی کامل وجود دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه