سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

ربیعی:

ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در وزارت بهداشت تشکیل می‌ شود

سخنگوی دولت از تشکیل ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا خبر داد و گفت: دولت با حساسیت کامل و با تمام توان همه اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

نشست خبری علی ربیعی سخنگوی دولت

به گزارش خبرگزاری موج، علی ربیعی سخنگوی دولت در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: به دستور رئیس‌جمهور ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در وزارت بهداشت تشکیل می‌شود.

ربیعی گفت: این ستاد با حضور وزرای بهداشت درمان و آموزش پزشکی، کشور، گردشگری، راه و شهرسازی، سخنگوی دولت و نماینده ستادکل نیرو‌های مسلح تشکیل می‌شود، سایر دستگاه‌های اجرایی بنا به ضرورت در جلسات این ستاد شرکت می‌کنند.

وی افزود: دولت از ابتدای شیوع ویروس کرونا در چین، در چند جلسه موضوع را بررسی و تصمیمات مقتضی در مرز‌ها اتخاذ و وزارت بهداشت با حساسیت تمام موضوع را رصد و اقدامات لازم را صورت داده بود، اکنون که علایمی مشاهده شد، نیازمند اقدامات جامع‌تر و همکاری همه شهروندان هستیم.

سخنگوی دولت تصریح کرد: دولت با حساسیت کامل و با تمام توان همه اقدامات لازم را انجام خواهد داد، از هموطنان انتظار همکاری و توجه به توصیه‌های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می‌رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه