سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

تعطیلی مدارس باعث کاهش ۳۰ درصدی ترافیک می‌ شود

شهردار تهران گفت: تعطیلی مدارس باعث کاهش ۳۰ درصدی ترافیک می‌شود که به تبع آن می‌تواند بر روی کاهش آلودگی هوا نیز تاثیر بگذارد.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۱۷ مهر ۱۳۹۸/ حناچی

به گزارش خبرگزاری موج، پیروز حناچی شهردار تهران ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که تعطیلی مدارس چه اندازه روی کاهش آلودگی هوا تاثیر دارد، گفت: تعطیلی مدارس باعث کاهش ۳۰ درصدی ترافیک می‌شود که به تبع آن می‌تواند بر روی کاهش آلودگی هوا نیز تاثیر بگذارد.

 وی در رابطه با انتقاد رئیس شورای شهر تهران از عدم معرفی مقصران برف روز شنبه گذشته در تهران خاطرنشان کرد: برخی از افراد مقصر در این مسئله برکنار شدند.

شهردار تهران در پاسخ به این سوال که آیا کاهش اعتبار برف‌روبی عامل اصلی در برف اخیر بود، عنوان کرد: ممکن است پیمان‌کارهایی که با ما کار می کنند بر سر قیمت‌ها مباحثی داشته باشند، اما این موضوع قابل حل است.

وی در رابطه با سهمیه بنزین تاکسی‌های فعال در سطح شهر تهران نیز گفت: به خودروهایی که  فعالیتشان جایی ثبت شده از جمله تاکسی‌های اینترنتی و خودروهای دارای پلاک تاکسی حتما سهمیه داده می‌شود، آنهایی هم که فعالیت‌شان جایی ثبت نشده، قرار شده که با آنها مساعدتی شود. جزئیات این طرح را باید از وزیر نفت بپرسید.

شهردار تهران در خصوص کاهش تعداد دوچرخه‌های عمومی در سطح شهر تصریح کرد: به خاطر شرایط اخیر و به دلیل اینکه تعدادی از دوچرخه ها آسیب دیدند، تعدادشان کم شده است اما بنایی بر کم کردن تعداد دوچرخه های عمومی سطح شهر نیست.

حناچی در پایان در رابطه با انتقاد پلیس به طرح ترافیک گفت: پلیس که تنها تعیین کننده نیست، طرح ترافیک در شورای ترافیک تهران مطرح و تصویب شده‌ است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه