سید عباس موسوی:

کشورهای اروپایی بهتر است به مشکلات و نابسامانی های داخلی خود بپردازند

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: به کشورهای اروپایی توصیه می‌کنیم بهتر است ابتدا به مشکلات و نابسامانی های داخلی خود بپردازند و در پی درمان نارضایتی های گسترده ای باشند که هر هفته در اروپا به اشکال مختلف سر باز می کند.

نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه - ۱۷ تیر ۱۳۹۸

به گزارش خبرگزاری موج،  سید عباس موسوی ، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات اخیر مقامات اروپایی بویژه سخنگوی سیاست خارجی اتحادیه اروپا اظهار کرد: به کشورهای اروپایی توصیه می‌کنیم بهتر است ابتدا به مشکلات و نابسامانی های داخلی خود بپردازند و در پی درمان نارضایتی های گسترده ای باشند که هر هفته در اروپا به اشکال مختلف سر باز می کند و تلفات و بازداشت های فراگیر به دنبال داشته است.

موسوی افزود: آنچه که در خصوص ایران باید در درجه اولِ توجه قرار گیرد پاسخگویی اروپا نسبت به خلف وعده و عدم اجرای تعهدات برجامی آنها و  همراهی با قلدری های آمریکا در تحریم و تروریسم اقتصادی ضد مردم ایران است نه اظهارات مداخله آمیز و اشک تمساح برای دفاع از اشرار و تخریب کنندگان اموال و اماکن عمومی و حتی خصوصی در ایران!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه