سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

ظریف:

دیدار بین رئیس جمهور ایران و ترامپ قابل تصور نیست

وزیر امورخارجه ایران گفت: گفتم که دیداری بین رئیس جمهور ایران و ترامپ قابل تصور نیست تا زمانی که آمریکا به جمع ۱+۵ بپیوندد و برجام را اجرا کند ، در آن زمان هم گفت‌وگوی دوجانبه‌ای نخواهیم داشت.

نشست خبری ظریف در روز خبرنگار/ظریف1

به گزارش خبرگزاری موج، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران صبح امروز پیش از ترک پکن به مقصد توکیو در جمع خبرنگاران در مورد اظهارات روز گذشته رئیس جمهور فرانسه و احتمال دیدار ترامپ  و روحانی در آینده گفت: دولت ایالات متحده و آقای ترامپ توافق‌ هایی که به دنبال گفت‌وگو های بسیار طولانی بین دو کشور  صورت گرفته بود را زیر پا گذاشت و آنچه ضرورت دارد انجام شود این است که توافق‌های گذشته اجرایی شود و ما در این زمینه هنوز نشانه قابل توجهی از سوی دولت آمریکا مشاهده نکرده‌ایم.

این دیپلمات عالی رتبه کشورمان با اشاره به مذاکرات خود با مقامات فرانسه در شهرهای پاریس و بیاریتز گفت: در آن جا صحبت از این بود که چگونه می‌توان با اجرای تعهدات طرفین برجام را حفظ کرد.

وی ادامه داد: ایران در طول سال‌های گذشته تمامی تعهدات خود را در مورد برجام عمل کرده است و بعد از خروج آمریکا از برجام و یک سال بی عملی اروپایی‌ها تصمیم گرفت که اقداماتی را در چارچوب  ماده  ۳۶ برجام انجام دهد و اکنون صحبت از این است  که چگونه می‌توان شرایط را به قبل بازگرداند و اروپایی ها نیز  تعهدات خود در برابر ایران و برجام را انجام دهند و ما در مورد این موضوعات صحبت و گفت‌وگو کرده‌ایم.

ظریف با بیان این که متاسفانه اروپایی ها برای این که اقدامات خود را انجام دهند نیاز به برخی از مجوزهای آمریکا دارند ،خاطر نشان کرد: این که کشورهای مستقل برای انجام اقدامات قانونی خود نیاز داشته باشند که از سایر کشورها اجازه بگیرند امر مثبتی نیست وشرایط  خوبی را برای آینده روابط بین الملل نشان نمی دهد.

وزیر امورخارجه تاکید کرد: این که در این زمینه بین مسئولان فرانسوی با مسئولان آمریکایی  چه گفت‌وگوهای صورت گرفته به خود آنها ارتباط دارد و من در این سفر  رسما اعلام کردیم که دیداری با مقامات آمریکایی انجام نمی‌شود. گفتم که دیداری بین رئیس جمهور ایران و ترامپ قابل تصور نیست تا زمانی که آمریکا به جمع ۱+۵ بپیوندد و برجام را اجرا کند ، در آن زمان هم گفت‌وگوی دوجانبه‌ای نخواهیم داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه