سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

تماس تلفنی آیت الله نوری همدانی با آیت الله یزدی و آیت‌الله آملی لاریجانی؛

بار دیگر دشمنان را ناامید کنید

آیت‌الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید در تماس تلفنی با آیت‌الله یزدی و آیت‌الله آملی لاریجانی ضمن تبریک عید غدیر گفت: لازم می‌دانم با برطرف کردن این موضوع بار دیگر یأس ناامیدی دشمنان را فراهم ساخته و موجبات خرسندی دوستان انقلاب را فراهم آورید.

آیت الله  نوری همدانی

 به گزارش خبرگزاری موج قم به نقل از روابط عمومی دفتر  آیت الله نوری همدانی ، تعدادی از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با مرجع عالی‌قدر حضرت آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی «مدظله‌العالی» دیدار و از معظم‌له درخواست کردند که درباره مطالب منتشر شده فی‌ مابین آیت الله یزدی و آیت الله آملی لاریجانی اقدام کنند.

در پی این درخواست آیت‌الله نوری همدانی در تماس‌های جداگانه‌ای با این دو شخصیت صحبت کردند.

آیت‌الله نوری همدانی در تماس با این بزرگواران و بعد از تبریک عید سعید غدیر ضمن اشاره به جایگاه علمی و سوابق انقلابی و مبارزاتی و خدماتی حضرت آیت الله یزدی و همچنین مراتب علمی و مدیری و خدماتی حضرت آیت الله آملی لاریجانی گفت: الحمدالله شما بزرگواران خدمات فراوانی داشته‌اید و دارید و این موضوع پیش‌ آمده موجب ناراحتی دوستان نظام و انقلاب و خوشحالی دشمنان شد، بنابراین لازم می‌دانم با هر شکلی که صلاح می‌دانید این موضوع برظرف شود و بار دیگر یأس ناامیدی دشمنان را فراهم ساخته و موجبات خرسندی دوستان انقلاب را فراهم آورید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • ناشناس

    به نظر من حرف های آقای یزدی متین وقابل قبوله.چرا اشرافی گری بین علما باب شده؟چرا حوزه های علمیه مثل کاخ می سازند؟چرا پولهای قوه قضاییه به حساب صادق خان می رفته؟چراحوزه علمیه از بودجه دولتی استفاده می کنن؟چرا علما شان یک طلبه را حفظ نمی کنند؟چرا در جامعه ما که اکثریت با فقر می جنگند ونان شب ندارن روحانیون.از مغازه های آن.چنانی وسایل لوکس می خرند میوه های گران قیمت می خرند؟ما امسال زردآلو.گیلاس و......نتونستیم بخریم به علت گرانی .اما درخیابان روحانی دیدم گرانترین میوه هارا.خریده بود وچنان با غرور راه.می رفت نمی دانم.فکر میکردکیه؟

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه