سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

علی ربیعی:

دشمن با برنامه سعی در فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران داشت

سخنگوی دولت گفت: دشمن با برنامه از قبل تعیین شده سعی در فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران داشت و برای سه ماه بعد از آن نیز برنامه‌هایی در سر پرورانده بود.

نشست خبری علی ربیعی سخنگوی دولت

به گزارش خبرگزاری موج،  علی ربیعی ،  سخنگوی دولت در نشست هم اندیشی احزاب، تشکل‌ها، فعالان سیاسی، دانشگاهی و اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان که در محل استانداری این استان برگزار شد، گفت: حدود هزار میلیارد تومان تاکنون وام ارزان قیمت به سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.

وی افزود: ۶ میلیارد تومان اعتبار و تسهیلات ارزان برای فعالیت‌های کارآفرینی NGO ها و کانون ورزش و جوانان در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده که باید به درستی از آن استفاده شود.

وی ادامه داد: ۳۴ میلیارد تومان پروژه شامل ۶ میلیارد تومان در حوزه گردشگری، ۴ میلیارد تومان در حوزه فرهنگی، ۲۰ میلیارد تومان در حوزه دامداری و ۴ میلیارد تومان در «روستای بدون بیکار» در سفر به سیستان و بلوچستان افتتاح و کلنگ زنی شد.

وی خاطرنشان کرد: افتتاح و کلنگ زنی طرح‌های یادشده در منطقه سیستان سبب اشتغال شمار زیادی از افراد این منطقه و افزایش بخش درآمدی خانوارها خواهد شد.

ربیعی گفت: سیستان و بلوچستان در بخش تخصیص اعتبارات و تسهیلات در اولویت دولت قرار دارد و برنامه‌های بسیاری در حوزه اشتغال و سرمایه گذاری این استان در نظر گرفته شده است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه چهره سیستان و بلوچستان به زودی تغییر کرده و شکوفا خواهد شد، افزود: یکی از مباحث جدی در این استان توانمند سازی مردم این منطقه است.

وی یکی از مشکلات سیستان و بلوچستان را فقدان گفت‌وگو دانست و بیان کرد: توجه به نهادهای مدنی و استخراج راه‌حل‌ها از گفتار اعضای این نهادها در برطرف کردن بسیاری از مشکلات کمک کننده است.

رییس هیات مدیره صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه در دوران سختی قرار داریم، گفت: برای عبور از این دوران سخت نیاز به میانجی‌های اجتماعی و قوی شدن جامعه داریم.

ربیعی تصریح کرد: ۱۸ ماه نگران کننده را پشت سر گذاشته و ۲۴ ماه آینده نیز بسیار روشن و امیدوار کننده است.

سخنگوی دولت اظهار کرد: دشمن با برنامه از قبل تعیین شده سعی در فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران داشت و برای سه ماه بعد از آن نیز برنامه‌هایی در سر پرورانده بود.

وی با بیان اینکه امروزه هر استانی اگر خواهان رشد و تعالی است باید از تفکرات و توان نیروهای خود آن سرزمین استفاده کند، اظهار داشت: سیستان و بلوچستان کانون توسعه می‌خواهد و لازمه آن داشتن یک تیم مدیریتی قوی است که خوشبختانه استاندار سخت کوش و خوش فکر این استان به همراه معاونان و مدیران توانمند تیم مدیریتی قوی و متخصص را تشکیل داده اند.

ربیعی ادامه داد: همواره به سیستان و بلوچستان نگاه امنیتی بوده اکنون که شرایط این استان متغیر شده اگر خواهان بیرون راندن این تفکر از اذهان عمومی هستیم باید زندگی مسالمت آمیز مردم این استان به جوامع نمایش داده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه