سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

سامانی:

اقدامات و تمهیدات اجرایی انتخابات مجلس شروع شده است

سخنگوی وزارت کشور گفت: اقدامات و تمهیدات اجرایی انتخابات در حوزه های مختلف وزارت کشور شروع شده است و در گام نخست آموزش مجریان انتخابات در استان ها مبتنی بر قوانین و مقررات جاری آغاز و در حال اجرا است.

سید سلمان سامانی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور اظهار کرد: انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میان دوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری  با موافقت شورای نگهبان روز جمعه ۲ اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد، برگزاری باشکوه انتخابات با رعایت مرّ قانون و در فضای امن و با نشاط راهبرد اصلی ما در برگزاری انتخابات است.

قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس و هماهنگی استانها در ادامه افزود: اقدامات و تمهیدات اجرایی انتخابات در حوزه های مختلف وزارت کشور شروع شده است و در گام نخست آموزش مجریان انتخابات در استان ها مبتنی بر قوانین و مقررات جاری آغاز و در حال اجرا است.

سامانی با بیان اینکه انتخابات مجلس شورای اسلامی برای تعیین منتخبان ۲۹۰ کرسی و در سراسر کشور برگزار می شود، تصریح کرد: همزمان انتخابات اولین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در ۵ استان تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس و قم برگزار خواهد شد.

سخنگوی وزارت کشور گفت: در انتخابات خبرگان رهبری از استان تهران ٢ نفر و در هر یک از حوزه‌های انتخابیه استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس و قم یک نفر با رای مردم انتخاب خواهند شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه