سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده:

بسیاری از قابلیت‌های جنگنده کوثر در میدان رژه امروز قابل نمایش نبود

فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان این‌که «بسیاری از قابلیت‌های جنگنده کوثر در میدان رژه امروز قابل نمایش نبود»، گفت: اگر امروز شرایط و فضا مناسب‌تر و موانع زمینی کمتری وجود داشت، امکان نمایش‌های فوق‌العاده‌تری از جنگنده کوثر در مراسم رژه وجود داشت.

خلبان عزیز نصیرزاده، فرمانده نیروی هوایی ارتش

به گزارش خبرگزاری موج، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده ، فرمانده نیروی هوایی ارتش در حاشیه مراسم رژه روز ارتش در تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به حرکات نمایشی جنگنده کوثر در مراسم امروز اظهار کرد: امروز نمایش بسیار خوبی را از جنگنده کوثر دیدیم که هم توان آموزشی بالای ما در پرورش خلبانان متبحر با قدرت مانور بالا را نشان داد و هم توان مثال‌زدنی مهندسان صنعتی ما در ساخت هواپیمای جنگنده را نشان داد.

وی ادامه داد: ان‌شاالله امسال که به نام رونق تولید نامگذاری شده است، تعداد هواپیمای بیشتری از نوع کوثر را تولید خواهیم کرد و امیدواریم در رژه سال آینده تعداد بیشتری از این جنگنده شرکت کنند.

وی در عین حال با بیان این‌که «بسیاری از قابلیت‌های جنگنده کوثر در میدان رژه امروز قابل نمایش نبود»، گفت: اگر امروز شرایط و فضا مناسب‌تر و موانع زمینی کمتری وجود داشت، امکان نمایش‌های فوق‌العاده‌تری از جنگنده کوثر در مراسم رژه وجود داشت.

نصیرزاده با بیان این‌که «حرکات نمایشی امروز جنگنده کوثر «کنترل شده» بود» افزود: خلبانان نیروی هوایی ارتش بسیار مقتدر و متبحر هستند و اگر من امروز آن‌ها را کنترل نمی‌کردم، نمایش‌ها و مانورهای بسیار زیبا و جذاب‌تری را اجرا می‌کردند.

فرمانده نهاجا در پایان با بیان این‌که «ما به عنوان نیروهای مسلح در بالاترین سطح آمادگی قرار داریم»، گفت: با توجه به آگاهی که دشمن از توان نظامی ما دارد گمان نمی‌کنم کسی جرات ماجراجویی و حماقت علیه ما را داشته باشد اما اگر این حماقت صورت بگیرد ما به شدیدترین نحو ممکن پاسخ خواهیم داد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه