سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

وزیر اطلاعات تاکید کرد؛

پیگیری حل مشکلات واحدهای تولیدی برای رونق اقتصادی

وزیر اطلاعات بر پیگیری حل مشکلات واحدهای تولیدی برای رونق اقتصادی تاکید کرد و گفت: هر طرحی که بتواند در حل مشکلات منطقه جنوب و رونق تولید به‌ ویژه در مجتمع‌های پتروشیمی تسهیل کننده باشد، از طریق وزیران مربوطه پیگیری می‌شود.

سید محمود علوی وزیر اطلاعات

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی  وزیر اطلاعات در بازدید از شرکت پتروشیمی نوری در منطقه عسلویه اظهار کرد: تحولات مهمی در منطقه پارس جنوبی ایجاد شده است که بخشی از این تحولات مربوط به تکنولوژی و بخشی نیز نتیجه تدابیر و تلاش متخصصان داخلی است.

وی با بیان اینکه عسلویه نماد امیدواری و تلاش متخصصان و مهندسان ایرانی است، افزود: در منطقه پارس جنوبی و عسلویه با تلاش متخصصان داخلی تحولات شگرفی ایجاد شده که نشان از آینده‌ای امیدوارکننده‌ دارد.

وزیر اطلاعات با تاکید بر حمایت از طرح‌های تثبیت کننده جمعیت در جنوب کشور خاطرنشان کرد: هر اقدامی که منجر به فعال کردن خطه جنوب کشور به‌ عنوان تثبیت کننده جمعیت و کمک کننده به امنیت آن باشد، مورد حمایت قرار می‌گیرد.

وزارت اطلاعات آماده خدمت به بخش صنعت است 

وی تاکید کرد: وزارت اطلاعات آماده خدمت به بخش صنعت است و با توجه به اینکه، فعال کردن صنعت خطه جنوب به معنای ثبات جمعیت این منطقه و به معنی بالا بردن ضریب امنیت است از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌شود.

علوی با تاکید بر پیگیری حل مشکلات واحدهای تولیدی برای رونق اقتصادی افزود: هر طرحی که بتواند در حل  مشکلات منطقه جنوب و رونق تولید به‌ ویژه در مجتمع‌های پتروشیمی تسهیل کننده باشد، از طریق وزیران مربوطه پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه در شرایط تحریم واحدهای تولیدی با مشکلاتی مواجه می‌شوند تاکید کرد: مشکلات بازرگانی و صادرات واحدهای تولیدی به مراتب بیشتر از مشکلات تولید است.

وی سلامت و امنیت را دو نعمت ناشناخته دانست و تاکید کرد: امنیت، کالای نامحسوس است و تا از دست نرود اهمیت آن به‌ خوبی آشکار نمی‌شود، به همین سبب کمتر کسی متوجه ثمره کار سربازان گمنام امام زمان (عج) می‌شود.

وزیر اطلاعات جایگاه امنیت در توسعه و پیشرفت را بسیار مهم دانست و افزود: برای نمونه در همین عسلویه چنانچه امنیت نباشد پیمانکاران منطقه نمی‌توانند فعالیت کنند.

علوی با اشاره به اینکه امنیت در سرمایه گذاری و رشد فیزیکی کار تاثیر بسزایی دارد تصریح کرد: در این راستا موظف به حمایت از اقتصاد و فعالان اقتصادی هستیم تا بتوانند به‌ خوبی روی پای خود بایستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه