سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس؛

نکات مقام معظم رهبری را باید در بودجه ۹۸ به کارگیریم

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: نکات مقام معظم رهبری را باید درباره بودجه ۹۸ به کارگیریم.

لایحه بودجه 98

به گزارش خبرگزاری موج، محمدرضا پورابراهیمی نماینده کرمان و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امشب مجلس طی اخطاری اظهار داشت: بعد از ارائه بودجه ۹۸ مقام معظم رهبری نکاتی را درباره اصلاح شکلی و محتوایی بودجه مطرح کرده‌اند چون بودجه ارائه شده تفاوتی با سنوات گذشته نداشت.

وی افزود: نکات مورد تاکید مقام معظم رهبری برای تحول در ساختار بودجه لحاظ نشده است. در جلسه شورای عالی هماهنگی قوا هم رئیس‌جمهور مطرح کرد که چهار ماه فرصت برای اصلاح می‌خواهد. اکنون در ساعات پایانی بررسی بودجه هستیم. باید قبل از اتمام آن اصلاحات صورت گیرد تا فرصت از دست نرود.

در ادامه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اگر استناد شما و فرمایش مقام معظم رهبری است ایشان فرمودند که بعد از تصویب بودجه این امر حداکثر ظرف چهار ماه صورت گیرد و اگر لازم بود دولت اصلاحیه دهد. لذا در حال حاضر اصلاح ساختار بودجه آماده نیست.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه