سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

دریادار سیاری:

دشمن ما روی جنگ نرم فشار می آورد

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی گفت: همه ما باور داریم که امروز درگیر جنگ نرم هستیم، دشمن ما روی جنگ نرم فشار می آورد.

 امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش

به گزارش خبرگزاری موج، امیر حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی در گردهمایی خواهران شاغل ستاد آجا، با گرامیداشت مقام خانواده شهدا اظهار کرد: ما به خودمان می‌بالیم که با تقدیم جوانان و خون شهدا در کشورمان، علی‌رغم همه فشارهایی که خارج از مرزها برای مان به وجود می آورند، امنیت کامل داریم. این امنیت به خاطر زحمات همه کسانی است که مشغول برقراری امنیت هستند.

وی ادامه داد: بدانیم که از بعد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران هر چه داریم به برکت خون شهدا است. قدردانی می کنیم و دست شما خانواده شهدا را می بوسیم.

سیاری گفت: در ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران به این فکر کردیم که در ایام‌ مختلف از خانواده های ارتش تشکر کنیم. دو برنامه مفصل و خوب قبل از ایام فاطمیه برگزار کردیم و باز هم چنین برنامه هایی برگزار می‌کنیم.

وی تصریح کرد: همه ما باور داریم که امروز درگیر جنگ نرم هستیم، دشمن ما روی جنگ نرم فشار می آورد. دشمن وقتی تسلط پیدا کرد، روی باورها و رفتار ما اثر می گذارد. یکی از ابعاد جنگ نرم تغییر سبک زندگی است.

سیاری ادامه داد: به نظر من سربازان خط مقدم در این جنگ و در بعد تغییر سبک زندگی، زنان و مادران هستند.

وی افزود: راهکار مبارزه در جنگ نرم این است که هویت ملی خود را بشناسیم. ما باید ارزش‌های انقلاب‌مان را بشناسیم از آموزه‌های قرآن بهره ببریم و از ویژگی ها و خصوصیات اخلاقی حضرت فاطمه (س) الگو بگیریم. اگر این کار را بکنیم پیروز جنگ نرم خواهیم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه