سرخط خبرها
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

نزاع توییتری چهره های سیاسی به جای پرداختن به مشکلات مردم

برخی از چهره های سیاسی که مسوولیت های مهمی نیز در ارکان حاکمیتی، دولت و مجلس دارند، به جای پرداختن به مسائل و مشکلات مردم، به نزاع توییتری با یکدیگر روی آورده اند.

نزاع توییتری

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، روز گذشته عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و یکی از چهره های اصلی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ( جمنا ) که این روزها شایعاتی مبنی بر احتمال حضور مجدد وی در عرصه انتخابات به گوش می رسد، در توییتی نوشت: "کارنامه رئیس جمهور واضح تر از آن است که نیاز به طلب وضوح داشته باشد! نیت نمایندگان محترم در همراهی با مردم در شرایط سخت معیشتی امروز قابل درک است. تنها راه این همراهی استیضاح نیست. اختیارات مجلس برای اصلاحات و تصویب قوانین ضروری و فوری برای خروج از ناکارآمدی فعلی فراتراز اینهاست.

در پاسخ به این توییت، حسام الدین آشنا از چهره های نزدیک به حسن روحانی و مشاور رییس جمهور خطاب به عزت الله ضرغامی نوشت: "سلام علیکم اگر ممکن است چند پیشنهاد مشخص برای حل فوری مشکلات کشور توسط مجلس شورای اسلامی مطرح بفرمایید."

این طعنه حسام الدین آشنا اما بی جواب نماند.

در پاسخ احمد امیرآبادی فراهانی نماینده قم در مجلس و عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی خطاب به آشنا نوشت: "سلام علیکم جنابعالی کمتر در امور دولت و وزرای محترم دخالت فرمائید."

این نزاع توییتری موجب خنده و استهزای کاربران را فراهم کرده است. برخی از کاربران معتقدند که مسوولان کشور به جای پرداختن به حل مشکلات معیشتی مردم، هر روز به دنبال حاشیه سازی هستند و چوب این وضعیت را مردمی می خورند که باید برای تامین معاش خود، هر روز با گرفتاری های متعددی رو به رو شوند.

توییتر

لازم به توضیح است، بر اساس قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران، توییتر فیلتر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه