سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

فدوی :

نظام جمهوری اسلامی بر مبنای حقیقت بنا شده است

معاون هماهنگ کننده سپاه تاکید کرد: به جرات می‌توان گفت در طول تاریخ پس از دوره پیامبر اکرم (ص)، بیش‌ترین دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است.

علی فدوی

به گزارش خبرگزاری موج، سردار علی فدوی پیش از ظهر امروز در آیین افتتاحیه دومین جشنواره فرهنگی ورزشی شمیم خانواده ، ویژه فرزندان کارکنان سپاه پاسداران سراسر کشور گفت: در حالی وارد دهه چهارم پیروزی انقلاب اسلامی می‌شویم که نظام جمهوری اسلامی بیش از گذشته در اوج اقتدار و آزادی قرار دارد که این از الطاف الهی است.

وی با بیان اینکه  نظام جمهوری اسلامی بر مبنای حقیقت بنا شده است، بیان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی در طول ۴۰ سال گذشته حتی لحظه‌ای دست از ستیز با این انقلاب بر نداشته‌اند. به جرات می‌توان گفت در طول تاریخ پس از دوره پیامبر اکرم (ص)، بیش‌ترین دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است. علاوه بر جنگ تحمیلی و توطئه‌ها علیه ایران، دشمنان به دنبال شکست جبهه حق در سایر کشورها از جمله عراق، سوریه ، لبنان و فلسطین بوده‌اند اما هیچ‌گاه موفق به پیروزی نشدند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: برخی از این کشورها حتی در فناوری، ثروت و دستیابی به علوم از کشور ایران نیز جلوتر هستند اما دلیل پیروزی نظام جمهوری اسلامی علیه آنها قرار داشتن در مدار حق است. هر ملت و امتی که به قدرت بی‌پایان خداوند متصل شود در برابر تمام دشمنی‌ها و کینه‌توزی ها برتر خواهد بود.

فدوی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ۲۰۰ هزار شهید تقدیم کرده است، گفت: بیش از ۴۰ هزار نفر آنها در لباس پاسداری به فیض شهادت رسیده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه