سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

نماینده کرمانشاه در مجلس؛

برای رفع مشکلات کشور نمی توان به مدیران فعلی امیدوار بود

نماینده کرمانشاه در مجلس گفت: برای رفع مشکلات کشور نمی توان به مدیران فعلی امیدوار بود.

جاسمی

قاسم جاسمی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج و در پاسخ به این پرسش که مهمترین نیازهای کشور در دهه پنجم انقلاب چیست؟ گفت: رفع محرومیت و ایجاد اشتغال جوانان یکی از مهمترین نیازهای امروز کشور است که باید با رویکرد جهادی و انقلابی برای رفع این دو مشکل تلاش کنیم.

وی افزود: بر اساس آمارها حدود ۸ میلیون نفر از مردم کشورمان که بخش مهمی از آنها جوانان دارای تحصیلات عالیه هستند، بیکار بوده و باید برای رفع بیکاری، اقدامی قاطع و انقلابی انجام دهیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: سامان دادن شرایط نابسامان اقتصادی و رفع مشکلات معیشتی مردم نیز از جمله نیازهای ضروری امروز کشور است و برای رفع آنها نیاز به مدیران انقلابی و جهادی داریم.

جاسمی در پاسخ به این پرسش که آیا برای رسیدن به این اهداف، مدیران انقلابی تربیت شده اند؟ گفت: متاسفانه ما از ضعف مدیریتی در کشور رنج می بریم و مدیران فعلی ما در تراز انقلاب و متناسب با نیازهای دهه پنجم انقلاب نیستند و معتقدم که مدیران فعلی نمی توانند بار مشکلات کشور در دهه پنجم انقلاب را به دوش بکشند.

وی افزود: اگر به فهرست مدیران ارشد فعلی و برنامه ریزان اصلی دولت های یازدهم و دوازدهم  نگاه کنیم، می بینیم که بدنه اصلی آنها در دهه 60 نیز مدیریت کرده اند و برای همان دوران مناسب بودند.

نماینده کرمانشاه در مجلس ادامه داد: بخش مهمی از مدیران فعلی دولت و به ویژه مدیران ارشد از کهولت سن رنج می برند و دیگر کشش و توان لازم برای انجام کارهای بزرگ و مدیریت کلان ندارند و به همین دلیل نمی توان خیلی به آنها برای رفع مشکلات امیدوار بود.

جاسمی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا می توان ضعف های مدیریتی را ناشی از پروژه نفوذ دشمن دانست؟ گفت: شاید این تعبیر که عده ای از طرف دشمن تربیت شده و در ارکان مدیریتی کشور قرار گرفته باشند، صحیح نباشد، اما به طور قطع عده ای حتی به صورت ناخواسته در نظام مدیریتی ما کارهایی انجام می دهند که به معنی آب ریختن به آسیاب دشمن است و این مدیران باید از عرصه مدیریتی کشور کنار گذاشته شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه