سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سردار غیب‌ پرور:

نباید تصور کنیم که هیمنه دشمن عظیم است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: عظمت قرآن را بسیار فراتر از هیمنه دشمن دانست و تاکیدکرد: نباید تصور کنیم که هیمنه دشمن عظیم است؟ خیر. بلکه عظمت قرآن یک چیز دیگری است و اشکالات موجود بخاطر کم‌کاری‌هاست.

سردار غلامحسین غیب پرور رییس سازمان بسیج مستضعفین

به گزارش خبرگزاری موج، سردار غلامحسین غیب پرور  رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نشست بررسی برنامه‌های قرآنی سازمان بسیج اظهار داشت: بسیج مانند یک اقیانوس است که نه‌تنها در مسائل فرهنگی و قرآنی بلکه در هر حوزه که انقلاب اسلامی نیاز دارد، می‌تواند حل‌کننده مسائل و مشکلات باشد.

وی با بیان اینکه در مسیر جریان‌سازی فرهنگ قرآنی در بسیج تلاش‌های خوبی صورت گرفته، ولی فاصله تا شرایط مطلوب زیاد است، افزود: با توجه به ظرفیت عظیم موجود در جامعه اسلامی باید پاسخ‌گو باشیم که تا چه حد پیش رفته‌ایم و چقدر راه پیش رو داریم. با توجه به نیروهای انسانی مؤمن و انقلابی در حال حاضر دچار کم‌کاری‌هایی در این حوزه هستیم که باید این کم‌کاری‌ها رفع و از این ظرفیت استفاده کنیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین، رفتار قرآنی را رمز بقای انقلاب اسلامی دانست و گفت: متأسفانه عقب‌افتادگی در حوزه قرآن زیاد است و باید باور کنیم که رمز بقای انقلاب اسلامی رفتار قرآنی در جامعه است و در این صورت است که می‌توانیم عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم.

سردار غیب‌پرور،عظمت قرآن را بسیار فراتر از هیمنه دشمن دانست و تاکیدکرد: نباید تصور کنیم که هیمنه دشمن عظیم است؟ خیر. بلکه عظمت قرآن یک چیز دیگری است و اشکالات موجود بخاطر کم‌کاری‌هاست.

وی با اشاره به لزوم جریان‌سازی در حوزه قرآن کریم گفت: باید برای جریان‌سازی قرآنی در بسیج از همه اندیشمندان، فرهیختگان، اساتید و دغدغه‌مندان قرآنی دعوت کنیم که بیایید تا یک جریان قرآنی بزرگ را در کشور ایجاد کنیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به اهمیت موضوع حفظ قرآن اشاره کرد و افزود: حفظ قرآن برای ما بسیار اولویت دارد و بسیج به دنبال تربیت حافظان قرآن مؤمن انقلابی است. اگر انقلاب اسلامی بخواهد به حیات مبارکش ادامه دهد، راهی نداریم جز اینکه تربیت قرآنی شکل بگیرد و حفظ قرآن راهی برای رسیدن به این امر است.

وی گفت: هم‌اکنون با توجه به اقدامات صورت گرفته در مجموعه دارالقرآن بسیج ما نیاز به یک برنامه متقن و دقیق برای آینده با اهداف مشخص و سال به سال در حوزه قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه به عنوان ارکان اصلی هستیم و این اتفاق از باقیات الصالحات بسیج خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه