سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

زاهدی در همایش چله انقلاب:

خروج آمریکا از سوریه نتیجه مقاومت در مقابل آمریکا است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در همایش چله انقلاب گفت: خروج آمریکا از سوریه دستاوردی بزرگ برای جبهه مقاومت است و این نتیجه مقاومت در مقابل آمریکاست.

محمدمهدی زاهدی1

به گزارش خبرگزاری موج، محمد مهدی زاهدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در همایش چله انقلاب که به همت اعضای اتحادیه سازمان اسلامی دانشجویان ایران (سادا) در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، بحث چله انقلاب را بحث بسیار مهمی دانست و پیروزی‌های به دست آمده و اتفاقاتی که در منطقه افتاده را بسیار قابل تامل دانست.

وی در ادامه به خروج آمریکا از سوریه اشاره کرد و افزود: خروج آمریکا از سوریه دستاوردی بزرگ برای جبهه مقاومت است و این نتیجه مقاومت در مقابل آمریکاست.

زاهدی در ادامه به بحث در حوزه علم و فناوری پرداخت و با مقایسه دانشگاه‌ها در ایران در قبل و بعد از انقلاب، تصریح کرد: یکی از کارهای مهمی که بعد از انقلاب انجام شده این است که عدالت آموزشی در سراسر ایران برقرار شد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: در حال حاضر ما در برخی شاخه های علمی در دنیا جزو صاحب نظرها هستیم. در هوا فضا، انرژی هسته ای، سلولهای بنیادی،نانو و نظریه سیستم های فازی موقعیت های بزرگ است که کشور به دست آورده است.

زاهدی در بحث دفاعی ایران را یکی از مقتدرترین کشورهایی خواند که بر اساس دانش فنی و صنعتی خود، کار می کند.

وی در پایان سخنان خود گفت: ما باید قدردان نظام و انقلاب باشیم و این پیشرفت ها در حوزه علم و فناوری است که باعث شده ما امروز یکی از امن ترین و مقتدر ترین کشورها در منطقه و دنیا باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه