سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

عضو کمیسیون انرژی مجلس:

هیچ بحثی برای افزایش قیمت بنزین در مجلس مطرح نشده است

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ بحثی برای افزایش قیمت بنزین در مجلس مطرح نشده است.

تولید بنزین

علی ادیانی راد در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج، اظهار داشت: متاسفانه در ماه های گذشته چند شوک اقتصادی به کشور وارد شد که برای نمونه می توان به اعمال تحریم ها، افزایش ناگهانی قیمت ارز و سکه و ... اشاره کرد که منجر به افزایش قیمت کالاها به ویژه اقلام ضروری مردم شد.

وی افزود: کارشناسان بر این باور هستند که افزایش قیمت حامل های انرژی به ویژه بنزین، تاثیر مستقیم بر روی افزایش قیمت دیگر کالاها دارد و به همین دلیل اگر قیمت بنزین گران تر شود، بار دیگر شاهد افزایش قیمت ها در بازار و جامعه هستیم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: اکثریت مطلق نمایندگان معتقد هستند که این بازار دیگر توان تحمل شوک جدیدی را ندارد و نمی توان با افزایش قیمت حامل های انرژی، بار دیگر قیمت ها را دستخوش تغییر کرد.

ادیانی راد با اشاره به برخی مباحث مطرح شده در سطح جامعه درباره احتمال افزایش قیمت بنزین گفت: با توجه اینکه مجلس معتقد است باید قیمت ها کنترل شود، هیچ بحثی درباره افزایش قیمت بنزین در خانه ملت مطرح نشده است.

نظر ادیانی راد درباره افزایش قیمت بنزین

وی افزود: متاسفانه برخی از رسانه ها مسائلی را مطرح می کنند که معلوم نیست ریشه آن چیست و برخی اوقات تعجب می کنیم آیا واقعا کسانی که چنین مسائلی را مطرح می کنند، دلشان برای مردم می سوزد و به دنبال اصلاح هستند و یا مسائل دیگری در ذهن دارند؟

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به طور قطع در سال جاری افزایش قیمت بنزین و حامل های انرژی را نخواهیم داشت و طرح چنین مسائلی به بازار بار روانی منفی وارد می کند و مانع از کنترل قیمت ها از سوی دولت می شود.

ادیانی راد گفت: در شرایط فعلی همه باید تلاش کنیم تا دولت در کنترل قیمت ها موفق شود و بتواند جو روانی حاکم بر بازار را برطرف کرده و قیمت ها به حالت عادی باز گردد.

وی متذکر شد: بنابراین در این شرایط رسانه ها باید بیش از همه هوشیار باشند و از پرداختن به مسائل غیر واقعی از جمله احتمال افزایش قیمت کالاهایی که اثر منفی بر کل بازار می گذارد، مانند احتمال افزایش قیمت بنزین به شدت خودداری کنند.

نماینده مردم قائمشهر در مجلس در پاسخ به این پرسش خبرنگار موج مبنی بر اینکه دلیل تاکید وزارت نفت برای احیای مجدد کارت سوخت خودروها چیست؟ گفت: برخی پس از شنیدن خبر مربوط به احیای کارت سوخت تصور کردند که قرار است در سال جاری قیمت بنزین  افزایش یابد که به هیچ عنوان صحت ندارد.

ادیانی راد اظهار داشت: بار دیگر تاکید می کنم که در سال جاری بحث افزایش قیمت بنزین حداقل در مجلس مطرح نشده و اگر دولت به دنبال آن باشد، به طور قطع از سوی مجلس رد خواهد شد.

وی در پایان گفت: بحث احیای کارت سوخت خودروها نیز تا آنجا که من اطلاع دارم، در کوتاه مدت و حداقل برای امسال تنها برای جلوگیری از قاچاق بنزین است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه