سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

عضو کمیسیون عمران در گفتگو با موج تشریح کرد؛

چرا آخوندی در جلسه کمیسیون عمران شرکت نکرد؟

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی دلیل عدم حضور عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در جلسه این کمیسیون را تشریح کرد.

یارمحمدی

علیم یارمحمدی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج اظهار  داشت: استیضاح وزیر راه و شهرسازی در دستور کار مجلس قرار داشته و این طرح از سوی هیات رییسه برای بررسی به کمیسیون عمران ارائه شده است.

وی افزود: به همین دلیل از آقای آخوندی به همراه نمایندگان طراح استیضاح وزیر راه و شهرسازی دعوت شد تا در جلسه عصر روز یکشنبه کمیسیون عمران حضور یابد.

نماینده زاهدان در خانه ملت در پاسخ به این پرسش خبرنگار موج که چرا وزیر راه در جلسه کمیسیون عمران شرکت نکرد؟ گفت: علت این بود که از آقای آخوندی همزمان برای حضور در کمیسیون امنیت ملی نیز دعوت شده بود و وزیر راه درخواست کرد که در جلسه کمیسیون امنیت شرکت کند.

یارمحمدی تصریح کرد: اگر امروز (سه شنبه) طراحان بر حضور وزیر راه و شهرسازی در کمیسیون عمران تاکید کنند، هیات رییسه کمیسیون عمران جلسه ای فوق العاده برگزار کرده و با دعوت از آقای آخوندی، طرح استیضاح وی را بررسی خواهد کرد.

قرار است امروز وزرای اقتصاد و کار به مجلس معرفی شوند

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا شایعه استعفای عباس آخوندی از وزارت راه و شهرسازی صحت دارد؟ گفت: ما در حد شایعه این موضوع را شنیده ایم. اما ایشان روز یکشنبه در مجلس و کمیسیون امنیت حضور یافت و به سوالات نمایندگان پاسخ داد.

عضو کمیسیون عمران در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چه زمانی دولت وزاری پیشنهادی خود را برای وزارت اقتصاد و کار را معرفی می کند؟ گفت: بر اساس شنیده ها که رسمی نیست، امروز (سه شنبه) رییس جمهوری وزرای پیشنهادی خود برای دو وزارتخانه اقتصاد و کار را به مجلس معرفی می کند.

یارمحمدی در پایان تاکید کرد: امیدواریم هر چه سریع تر دولت تکلیف وزارتخانه هایی که با سرپرست اداره می شود را مشخص کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه