سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

ظریف:

مشتاق نیستیم که با ترامپ دیدار کنیم

وزیر خارجه کشورمان گفت: ما آنقدرها هم مشتاق نیستیم که با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیدار کنیم زیرا آمریکا شریک مذاکراتی قابل اعتمادی نیست.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه

به گزارش خبرگزاری موج، محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان در مصاحبه ای با شبکه الجزیره انگلیسی گفت: ما آنقدرها هم مشتاق نیستیم که با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیدار کنیم زیرا آمریکا شریک مذاکراتیِ قابل اعتمادی نیست.

وی با اشاره به خروج آمریکا از پیمان مودت ۱۹۵۵ افزود: آنها همیشه می گفتند که خواهان یک پیمان با ایران هستند. حالا به تازگی از تنها پیمانی که با آمریکا داشتیم خارج شدند زیرا دیوان بین المللی دادگستری علیه آنها رای داد. این نشان می دهد که با این رئیس جمهوری و این دولت درباره هر چیزی مذاکره کنید، آنها به آن پایبند نخواهند بود.

ظریف در خصوص برجام تاکید کرد: ما مایل نیستیم سندی را کنار بگذاریم که به طور کامل درباره آن مذاکره شده است؛ سندی که تقریبا دوازه سال برای ما وقت برد. دو سال و نیم مذاکره فشرده ایران و آمریکا. ما در مورد هر کلمه از سند ۱۵۰ صفحه ای مذاکره کردیم.

وی خاطر نشان کرد: این مذاکرات فقط بین این دو کشور نبود بلکه میان ۶ کشور و اتحادیه اروپا هم بود و قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل هم شد. اما رئیس جمهور ترامپ تصمیم گرفت که از آن خارج شود. او می گفت این توافق چون تاییدیه سنا را ندارد می تواند آن را کنار بگذارد. اما او اشتباه می کرد زیرا این یک قطعنامه شورای امنیت بود.

ظریف در مورد پیمان مودت خاطرنشان کرد: با این حال ترامپ از پیمانی هم خارج شد که تاییدیه سنا را داشت زیرا دیوان بین المللی دادگستری علیه تحریم های آمریکا رای داده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه