سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

ایرج مسجدی:

کسانی که کنسولگری را به آتش کشیدند ارتباطی با عراق ندارند

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد گفت: کسانی که کنسولگری را به آتش کشیدند ارتباطی با عراق ندارند و هیچ طرفی را متهم نمی‌کنیم، سالانه حدود ۶ میلیون زائر به ایران و عراق سفر می کنند و دشمن مشترک ما به دنبال تخریب روابطمان است.

ایرج مسجدی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه خبری المربد، ایرج مسجدی، سفیرجمهوری اسلامی ایران در بغداد در حاشیه افتتاح کنسولگری جدید ایران در بصره گفت: تبادلات تجاری میان ایران و عراق تحت تاثیر حمله به کنسولگری ایران در بصره قرار نخواهد گرفت و به دلیل نیاز دوجانبه افزایش نیز خواهد یافت.

وی افزود: این حمله تاثیری بر روابط دوجانبه ما نمی گذارد زیرا روابط ما با عراق استراتژیک و برادرانه است و ما با این کشور همکاری های نظامی ، اقتصادی و فرهنگی داریم.

وی با بیان اینکه کسانی که کنسولگری را به آتش کشیدند ارتباطی با عراق ندارند و هیچ طرفی را متهم نمی‌کنیم، ادامه داد: سالانه حدود ۶ میلیون زائر به ایران و عراق سفر می کنند و دشمن مشترک ما به دنبال تخریب روابطمان است.

ایرج مسجدی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران همیشه در کنار عراق و خصوصا بصره خواهد ایستاد افزود: خسارت های کنسولگری مادی بود و کارکنان قبل از آتش سوزی خارج شده بودند و علیرغم این آتش سوزی گذرنامه ها و پاسپورت های عراقی‌ها در امان هستند.

سفیر کشورمان در بغداد گفت: به آتش کشیدن کنسولگری ما در تضاد با اصول اخلاقی و موازین بین المللی بود و از دولت عراق می خواهیم که هویت عاملان این حمله را کشف کند.

وی در رابطه با مشکلات آب گفت: مشکل کم آبی بصره به ما مربوط نمی شود ،مشکل آب بصره به دلیل خشکسالی و بارش کم در تمام منطقه است و جنوب ایران نیز از مشکل کم آبی رنج می برد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه