سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

کرم‌پور در سوال از رئیس‌جمهور:

آقای رئیس جمهور خطر جدی است

نماینده مردم فیروزآباد در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: آیا دستور رهبر انقلاب در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز درخصوص حتی یکی از قاچاقچیان عمده اجرا شده است؟

کوروش کرم‌پور

به گزارش خبرگزاری موج، کوروش کرم‌پور نماینده مردم فیروزآباد در مجلس در جلسه علنی امروز 6 شهریور و در سؤال از رئیس‌جمهور به موضوع قاچاق کالا و ارز اشاره کرد و خطاب به رئیس‌جمهور اظهار داشت: مگر مقام معظم رهبری نفرمودند که اگر کالایی به صورت قاچاق وارد کشور شد، در انظار عمومی به آتش کشیده شود؛ ایشان تاکید کردند که مرادِ من از قاچاق، فلان کوله بر ضعیف نیست، بلکه قاچاق های سازمان یافته بزرگ را می گویم.

وی ادامه داد: آیا بعد از این سخنان مقام معظم رهبری جایی برای حرف دیگری باقی می ماند؟ آیا این دستور در خصوص یکی از قاچاقچیان عمده اجرا شده است؟

عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: موانع پیش روی شما در جلوگیری از قاچاق کالا و ارز چیست؟ آقای رئیس جمهور خطر جدی است و لازم است با جدیت تمام با آن مواجهه کنید؛ لطفا نگویید نمی شود و نمی توانیم.

کرم پور افزود: جمهوری اسلامی به کمک مردم عراق و سوریه می رود و داعش، این فرزند نامشروع آمریکا، عربستان و صهیونیسم را شکست می دهد؛ چطور نمی تواند با قاچاق مبارزه کند!؟

وی تصریح کرد: مگر نه این است که معضل بزرگ کشور امروز بیکاری است؛ آیا مبارزه جدی با قاچاقچیان باعث رفع این معضل و حل مشکل اشتغال نمی شود؟

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه