سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سلیمی:

لیست مسئولان دو تابعیتی در اختیار نمایندگان قرار نمی گیرد

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس از عدم ارائه اسامی مدیران و مسئولان دو تابعیتی و دارای گرین کارت به نمایندگان مجلس انتقاد کرد.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس در پایان جلسه علنی امروز دوشنبه ۲۹ مرداد و در تذکر شفاهی با اشاره به قرائت گزارش نهایی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص مسئولان و مدیران دو تابعیتی و دارای گرین کارت در جلسه علنی روز گذشته اظهار داشت: دیروز من در تذکری خواستار آن شدم که اسامی این افراد در اختیار نمایندگان قرار بگیرد که آقای لاریجانی رئیس مجلس پاسخ داد که وزارت اطلاعات این اسامی را به ایشان داده و وی آن را به کمیسیون امنیت ملی داده است و می توانیم از این کمیسیون بگیریم.

وی افزود: از دیروز تا امروز، من دو بار به کمیسیون امنیت ملی مراجعه کردم اما گفتند ما فهرستی نداریم و حتی آقای فلاحت پیشه رئیس کمیسیون هم گفت ما فهرستی در اختیار نداریم و خود شما در صحن به رئیس جلسه بگویید.

تعداد مدیران دوتابعیتی زیاد است

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تصریح کرد: وقتی طبق گزارش کمیسیون امنیت ملی، وزارت اطلاعات گفته است که تعداد این افراد زیاد است اما وقتی مصادیق برای ما روشن نیست و در تاریکی حرکت می کنیم، نمی توانیم تصمیم گیری درستی داشته باشیم.

سلیمی ادامه داد: این هم مانند اسامی دریافت کنندگان ارز یا بدهکاران کلان بانکی شده است؛ مثلا می گویند ۱۱۰ هزار میلیارد تومان معوقات بانکی در دست ۱۰۸ نفر است، اما اینکه اینها چه کسانی هستند ما خبر نداریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه