سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

جاسمی در موافقت با استیضاح:

رفاه تا زیر گلوی مردم آمده است

نماینده موافق استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با دادن شام و ناهار و رفت و آمدهای دیپلماتیک می‌خواستند باعث خنثی شدن استیضاح وزیر کار شوند.

سیدقاسم جاسمی

به گزارش خبرگزاری موج، سیدقاسم جاسمی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس در نشست علنی امروز چهارشنبه 17 مرداد و در موافقت با استیضاح علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: فضای امروز مجلس بگونه‌ای است که نه تنها نمی‌توانیم یک وزیر را استیضاح کنیم بلکه توانایی جابجایی یک کارمند اداری در یک بخش را هم نداریم.

وی با اشاره به عملکرد تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: تعاونی‌ها چشمه جوشان اشتغال است و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب قرار دارد؛ در این ۵ سال برای توسعه تعاونی‌ها چه کردید؟

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با بیان اینکه امروز ۸ میلیون جوان بیکار داریم، با کنایه به وزیر کار گفت: در بخش رفاه اجتماعی آنقدر وضعیت خوب است که مردم هیچ مشکلی ندارند و رفاه تا زیر گلویشان آمده است.

شان مجلس را حفظ کنید

جاسمی با انتقاد از برخی زد و بندها گفت: شام و ناهار و رفت و آمدهای دیپلماتیک باعث خنثی شدن استیضاح وزیر شده است. وی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: شان مجلس را حفظ کنید تا مردم بدانند نمایندگان پاک دست، به هیچ چیز جز حفظ حقوق مردم فکر نمی‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه