سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

درخواست فرهاد رهبر از رسانه‌های دانشگاه آزاد

فرهاد رهبررئیس دانشگاه آزاد اسلامی از مسئولان رسانه‌‌های دانشگاه آزاد درخواست کرد شبکه دانشجویی‌ خبرنگار راه‌اندازی کنند.

فرهاد رهبر

به گزارش خبرگزاری موج ، فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه بندگان، اظهار داشت: امیدوارم از ماه مبارک رمضان بهره کافی را برده و برای آخرت اندوخته مناسبی را کسب کرده باشیم.

وی با قدردانی از تحولات مثبت در روزنامه فرهیختگان، خاطرنشان کرد: اصل ترقی خواهی و رسیدن به قله‌های هدف، اصل درستی است که همواره باید تا رسیدن به نقطه مطلوب پیگیری شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه نباید تیراژ روزنامه فرهیختگان کاهش و قیمت آن افزایش یابد، افزود: باید یک توزیع مناسب، هدفمند و متناسب با رسالت این روزنامه در جامعه هدف که عمدتاً دانشگاهیان هستند، شکل بگیرد.

فرهاد رهبر با تأکید بر اینکه مخاطبان روزنامه فرهیختگان باید به جامعه غیردانشگاهی کشور نیز تسری و گسترش یابد، گفت: در کنار روزنامه فرهیختگان باید محصولات فرهنگی دیگری نیز به عموم مردم ارائه شود.

وی همچنین بر اثربخشی مناسب روزنامه فرهیختگان تأکید کرد و افزود: مسئولان این روزنامه باید با بازنگری در تولید محتوا، مخاطبان روزنامه فرهیختگان را افزایش دهند که این مسأله افزایش فروش را به دنبال خواهد داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: از تولید محتوای تکراری و یکنواخت پرهیز کنید، چرا که حفظ تیراژ با نوآوری در محتوا، خلاقیت و به روز بودن صورت می گیرد، محتوای روزنامه باید انقلابی باشد.

 فرهاد رهبر به گستردگی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور اشاره و خطاب به مسئولان رسانه‌های دانشگاه گفت: با راه‌اندازی شبکه دانشجویی خبرنگار می‌توانید اخبار اقصی نقاط کشور را به صورت آنلاین توسط دانشجویان به دست آورید و بر غنای محتوای رسانه‌های خود بیفزایید.

وی ادامه داد: همچنین از پتانسیل و توان این شبکه دانشجویی به عنوان شبکه همکار روزنامه می‌توانید برای توزیع مناسب روزنامه و محصولات فرهنگی در سطح کشور بهره‌مند شوید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: مخاطبان روزنامه دانشگاه باید این روزنامه را به جهت بهره‌برداری علمی و محتوایی تهیه کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه