سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

بعیدی نژاد:

توهین به صالحی یک حادثه بسیار تلخ بود

سفیر ایران در انگلیس گفت: توهین به آقای صالحی از سوی چند ناآگاه که از منافع ملی کشور خود هم آگاه نیستند، یک حادثه بسیار تلخ بود. چنین اقداماتی باید از سوی همگان بدون هیچ ملاحظه‌ای محکوم شود.

حمید بعیدی نژاد سفیر جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری موج، حمید بعیدی‌ نژاد سفیر ایران در انگلیس در صفحه اینستاگرام خود در واکنش به توهینی که از سوی عده‌ای معدود به علی‌ اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی و معاون رئیس‌جمهور در راهپیمایی روز جهانی قدس صورت گرفت و او را با توجه به تحولات برجام وطن‌فروش و خائن مورد خطاب قرار دادند، نوشت: توهین به آقای  صالحی از سوی چند ناآگاه که از منافع ملی کشور خود هم آگاه نیستند، یک حادثه بسیار تلخ بود. صالحی را با هر معیاری بسنجیم یک قهرمان ملی است که در تمامی مقاطع کلیدی معاصر کشور نقش بسیار مهمی ایفا کرده است. چنین اقداماتی باید از سوی همگان بدون هیچ‌گونه ملاحظه‌ای محکوم شود.

توهین به مقامات کشور با وجود تاکید مقام معظم رهبری و دوری از هرگونه اختلاف‌افکنی در سطح کشور و جامعه نه‌تنها در مورد علی‌اکبر صالحی در راهپیمایی روز قدس اتفاق افتاد بلکه این مساله در مورد مقامات دیگر نیز وجود داشت و متاسفانه عده‌ای از فرصت حضور مقامات در بین مردم سوءاستفاده کرده و دیدگاه‌های شخصی و گروهی‌شان را در میان مردم به رخ می‌کشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه