سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سیاری در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه تهران:

امروز کسی نمی‌تواند موقعیت جمهوری اسلامی ایران را در تصمیمات جهانی نادیده بگیرد

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ما برای افزایش توان دفاعی خود از کسی اجازه نمی‌گیریم، گفت: امروز کسی نمی‌تواند موقعیت جمهوری اسلامی ایران را در تصمیمات جهانی نادیده بگیرد.

سیاری

به گزارش خبرگزاری موج، دریادار حبیب‌الله سیاری در صحبت‌های پیش از خطبه‌های نمازجمعه امروز تهران گفت: امروز کسی نمی‌تواند موقعیت جمهوری اسلامی ایران را در تصمیمات جهانی نادیده بگیرد.

وی ادامه داد: شعارهای اصلی انقلاب اسلامی استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی است و پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه دشمنان جمهوری اسلامی ایران که با این سه شعار و دستاورد مخالفت داشتند، یعنی استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی را برای ما نمی‌خواستند، درصدد برآمدند تا این سه دستاورد را از ما بگیرند و انقلاب ما را با شکست مواجه کنند.

دریادار حبیب‌الله سیاری افزود: دشمنان ما در ابتدای انقلاب با ایجاد اختلافات قومی و مذهبی و بعد از آن با ایجاد موج ترور در کشور سعی داشتند در مقابل پیشرفت انقلاب اسلامی بایستند و ۱۷ هزار نفر شهدای ترور نتیجه این اقدامات دشمنان ما است، اما در هیچ یک موفق نشدند و پس از آن جنگ ۸ ساله را بر ملت ایران تحمیل کردند و به برکت خون شهدا است که ما توانستیم انقلاب و کشورمان را حفظ کنیم.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: ما دستاوردهای بزرگی را پس از پیروزی انقلاب اسلامی داشتیم و دشمن به دنبال گرفتن این دستاوردها بود چرا که منافع نامشروعش را گرفته بودیم و دشمن نمی‌توانست با وجود دستاوردهایی همچون استقلال‌، آزادی، جمهوری اسلامی منافع گذشته خود در ایران را بازیابد، اما به برکت خون شهدا ما دستاوردهای انقلاب را حفظ کردیم و امروز شاهد هستیم که موفقیت‌های بزرگی را در این عرصه داشته‌ایم و ما برای حفظ این دستاوردها باید راه شهدا را ادامه دهیم.

سیاری خاطرنشان کرد: امروز کشور ما در وضعیت بسیار مطلوب و درخشانی قرار دارد،‌ جایگاه جمهوری اسلامی ایران، جایگاه رفیع در سطح جهان است. امروز کسی نمی‌تواند موقعیت جمهوری اسلامی ایران را در تصمیمات جهانی نادیده بگیرد. جمهوری اسلامی ایران حرف حق را دنبال می‌کند ما برای حفظ و ارتقاء این جایگاه باید توان دفاعی‌مان را بالا ببریم و باید قدرت‌سازی کنیم. باید توان بازدارندگی کشور را بالا ببریم و آن قدر توان دفاعی کشور را بالا ببریم که هیچکس به خودش اجازه ندهد به منافع ما آسیبی وارد کند.

وی افزود: ما برای قدرت‌سازی و بالا بردن توان دفاعی کشور از کسی اجازه نمی‌گیریم ما آنچه را که برای دفاع از کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی لازم داریم تأمین می‌کنیم و از کسی هم اجازه نمی‌گیریم.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه