سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

نماینده ایران در سازمان ملل:

جامعه جهانی نباید اجازه تضعیف برجام را به آمریکا بدهد

خشرو از جامعه جهانی خواست نگذارد آمریکا برجام را تضعیف کند چون این به نفع چندجانبه گرایی نیست.

خوشرو

به گزارش خبرگزاری موج، نماینده ایران در سازمان ملل در نشست کمیسیون خلع سلاح گفت: اعتبار برجام به اجرای کامل آن از سوی طرفین این توافق بستگی دارد و حفظ آن وظیفه جامعه بین الملل است.  

غلامعلی خوشرو افزود: ۱۰ گزارش پیاپی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید می کند ایران تعهدات هسته ای خود تحت برجام را به طور کامل انجام داده است. برجام، مسیر یک طرفه نیست و بقیه اعضای آن نیز باید به تعهدات خود عمل کنند. 

 

وی ادامه داد: برجام نه تغییر یافتنی و نه قابل مذاکره مجدد است و آژانس بین المللی انرژی اتمی، تنها مرجع صالح برای ارزیابی پایبندی ایران به تعهداتش تحت برجام است.

خوشرو با اشاره به رهیافت، سیاست ها و اقدامات مخرب و غیرمسئولانه آمریکا در ارتباط با اجرای برجام، از آنها به عنوان نقض تعهدات این کشور در برجام، به ویژه بندهای ۲۶، ۲۸ و ۲۹ یاد کرد که آمریکا متعهد است صادقانه کلیه تلاش های لازم را برای تداوم برجام و اجرای موفقیت‌آمیز آن انجام داده و از هر اقدامی در جهت اخلال در بهره مندی کامل ایران از رفع تحریم ها و عادی شدن روابط تجاری و اقتصادی با ایران، خودداری کند.

وی از جامعه جهانی خواست نگذارد آمریکا برجام را تضعیف کند چون این به نفع چندجانبه گرایی نیست و بنابراین جلوگیری از آن وظیفه‌ای جمعی است.

نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در مورد موضوع خلع سلاح هسته ای نیز با اشاره به دو روند هشدار دهنده در این زمینه، یعنی نوسازی سلاح های هسته ای توسط کشورها و نیز مسابقه تسلیحات هسته ای جدید بین دارندگان آن، گفت برای جلوگیری از آثار مخرب این روندها بر صلح و امنیت بین المللی باید اقدام کرد.

خوشرو اظهار کرد: ما نباید اجازه دهیم که تهدید غول آسای این سلاح های غیرانسانی تا همیشه بر زندگی ما سایه افکند و قبل از اینکه آنها همه ما را نابود کنند، ما باید همه آنها را نابود کنیم و این یک مسئولیت همگانی است چون به امنیت همه ما مربوط می‌شود.

وی اضافه کرد تصویب معاهده ممنوعیت سلاح های هسته ای گام مهمی در این زمینه بود و در این راستا ما باید قویاً و به عنوان یک اولویت، به تلاش برای آغاز فوری مذاکرات کنوانسیون جامع در زمینه سلاح های هسته‌ای ادامه دهیم.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تصریح کرد پیشنهاد ایران در عاری سازی خاورمیانه از سلاح های هسته ای از اهمیت بالایی برخوردار است.

خوشرو با اشاره به اینکه ایجاد چنین منطقه ای به دلیل سیاست های جنگ طلبانه رژیم صهیونیستی تاکنون محقق نشده است، افزود: وادار کردن این رژیم به پیوستن به پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای و قرار دادن کلیه فعالیت ها و تأسیسات هسته ای خود تحت پادمان جامع آژانس بین المللی انرژی اتمی باید یکی از عناصر اصلی توصیه های کمیسیون خلع سلاح باشد.

وی بر لزوم تلاش برای جلوگیری از مسابقه تسلیحاتی در فضای ماورای جو که در دستورکار نشست امسال کمیسیون خلع سلاح نیز قرار دارد، تأکید کرد.

نشست سالانه کمیسیون خلع سلاح به مدت سه هفته در نیویورک ادامه خواهد داشت و طی آن آخرین تحولات مرتبط با خلع سلاح و عدم اشاعه هسته ای و پیشگیری از مسابقه تسلیحاتی در فضای ماورایی بررسی خواهد شد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه