سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

جزئیات نامه پورابراهیمی به روحانی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در نامه ای به رئیس جمهور خواستار برگزاری جلسات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با حضور رئیس جمهور یا نماینده ویژه از سوی وی شد.

روحانی/ نشست مشترک خبری روسای جمهور ایران و ترکیه

به گزارش خبرگزاری موج، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس طی نامه ای به رئیس جمهور خواستار تشکیل جلسات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و حضور رئیس جمهور شد.

محمدرضا پورابراهیمی داورانی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، در نامه ای به رئیس جمهور خواستار برگزاری جلسات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با حضور رئیس جمهور یا صدور حکم نماینده ویژه از سوی وی برای جایگزینی رئیس ستاد مذکور جهت برگزاری جلسات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شد.

متن نامه به شرح ذیل است:

«باسمه تعالی

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام

احتراماً همانطور که مستحضرید مقام معظم رهبری در فرمان تاریخی خود در مورد مبارزه با پدیده مخرب قاچاق کالا و ارز فرمودند که "کانون مرکزی این مبارزه می بایست در سطح عالی و نزدیک به رئیس دولت و دارای اشراف قانون بر دستگاه های ذی ربط باشد"؛ از این رو قانونگذار در ماده ۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به منظور سیاستگذاری، برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت در حوزه اجرایی، پیشگیری و مبارزه قاچاق را متشکل از تمامی وزرا و روسای دستگاه های مرتبط تشکیل و مقرر نموده تا تصمیمات این ستاد پس از امضای رئیس جمهور و یا نماینده ویژه آن مقام برای تمامی دستگاه های اجرایی لازم الاجرا گردد.

با عنایت به اهمیت و جایگاه این ستاد مهم در کمک به فعالیت های اقتصادی سالم و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال کشور و جلوگیری از بروز فساد ناشی از قاچاق کالا و ارز، به استحضار می رساند علی رغم گذشت بیش از چندین ماه از قبول مسئولیت توسط رئیس محترم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در یکی از مراکز مهم اجرایی کشور، ادامه فعالیت این ستاد با واسطه مسئولیت همزمان، با مشکلات خاصی روبرو گردیده و همین امر پیگیری مصوبات ستاد از دستگاه ها را با مشکل مواجه کرده است. با عنایت به شرایط ذکر شده ادامه این وضعیت می تواند پیگیری امر مبارزه با قاچاق را با مشکلات جدی مواجه سازد.

بر این اساس خواهشمند است درخصوص اجرای قانون مبنی بر برگزاری جلسات با حضور حضرتعالی و یا صدور حکم نماینده ویژه برای جایگزینی جهت برگزاری جلسات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدام لازم با تسریع زمانی صورت پذیرد.

محمدرضا پورابراهیمی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی»

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه