سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

جهانگیری:

دولت تمام تلاش خود را برای تأمین کالا‌های اساسی مردم در شب عید به کار بسته است

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: دولت تمام تلاش خود را برای تأمین اقلام و کالا‌های اساسی مردم در شب عید به کار بسته است و مردم نباید از این بابت نگرانی داشته باشند.

اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور

به گزارش خبرگزاری موج، اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز (چهارشنبه ) در جلسه ستاد تنظیم بازار،‌ با بیان این که منابع لازم برای تأمین مایحتاج مردم پیش بینی و تهیه شده است از دستگاه های دولتی خواست تا با تأمین ذخایر کالاهای اساسی مورد نیاز و نظارت بر قیمت ها،‌ فضایی با ثبات و آرام در بازار ایجاد کنند.

جهانگیری با تاکید بر برنامه ریزی همه دستگاه‌های دولتی برای تأمین کالا‌های مورد نیاز مردم در روز‌های پایانی سال گفت: دولت تمام تلاش خود را برای تأمین اقلام و کالا‌های اساسی مردم در شب عید بکار بسته است و مردم نباید از این بابت نگرانی داشته باشند.

وی همکاری اصناف و تولید کنندگان بخش خصوصی با دستگاه های دولتی را در این خصوص ضروری خواند و افزود: ممکن است برخی کالاها به طور مقطعی و به دلایل غیر قابل پیش بینی نوسان قیمت پیدا کند اما با تلاش همه دستگاه های مسئول وضعیت بازار در روزهای منتهی به پایان سال اطمینان بخش خواهد بود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با قدردانی از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی و کلیه تولید کنندگان مواد غذایی که نقش ارزشمندی در تامین کالاهای مورد نیاز مردم دارند،‌ از وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت و بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه خواست تا با هماهنگی یکدیگر درباره اقلام ضروری مورد نیاز جامعه نسبت به تأمین کسری کالاها و تنظیم بازار اقدام کنند.

اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور

در این جلسه که وزرای جهاد کشاورزی،‌ صنعت،‌ معدن و تجارت، راه و شهرسازی، اقتصاد و دارایی، اطلاعات، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور حضور داشتند،‌ در خصوص نحوه تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز و حمایت از تولید کنندگان مواد غذایی بحث و تبادل نظر شد.

همچنین رئیس جامعه اصناف کشور،‌ رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان،‌ رئیس سازمان تعزیرات و رئیس سازمان تعاون روستایی کشور در گزارش های جداگانه درباره ذخایر و تولیدات و قیمت محصولات باغی و کشاورزی،‌ لبنیات،‌ گوشت قرمز و سفید و سایر مایحتاج مردم و نحوه عرضه آنها در بازار شب عید ارایه کردند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه