سرخط خبرها
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت

نماینده تبریز در مجلس:

وزیر نفت شرایط را برای اعمال اراده ملت مهیا کند

نماینده تبریز در مجلس گفت: بیش از دو ماه است که کارمزد جایگاه ها و کارکرد نفتکش‌ها پرداخت نشده است و تلاش بر این است که جایگاه‌ها را برای استفاده از طرح رانتی برندینگ سوق دهند. انتظار می‌رود که وزیر به این رفتار کودکانه که در مقابله با مجلس رخ داده خاتمه دهد و شرایط را برای اعمال اراده ملت مهیا کند.

علیرضابیگی

به گزارش خبرگزاری موج، احمد علیرضا بیگی در پایان جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) با تبریک میلاد حضرت مسیح و گرامیداشت حماسه ۹ دی در تذکری به وزیر نفت گفت: حدود دو هفته پیش سوالی درباره طرح برندینگ سوخت از سوی مجلس وارد شناخته شد که در پی کارت زرد به وزیر، مدیرعامل شرکت پخش مبادرت به برکناری مدیران استانی کرد که نمایندگان آنها در مجلس در ارتباط با سوال فعال بودند.

وی ادامه داد: انتظار می‌رفت وزیر نفت در این باره برخورد جدی کند نه اینکه حق را به مدیرعامل پخش داده و حتی از او بخواهد با اغماض مدیران برکنار شده را برگرداند.

علیرضا بیگی یادآور شد که مدیران پخش استان‌های یزد، اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی در این خصوص برکنار شده اند البته مدیر پخش استان آذربایجان شرقی روز شنبه به کار برگردانده شد.

وی افزود: بیش از دو ماه است که کارمزد جایگاه ها و کارکرد نفتکش‌ها پرداخت نشده است و تلاش بر این است که جایگاه‌ها را برای استفاده از طرح رانتی برندینگ سوق دهند. انتظار می‌رود که وزیر به این رفتار کودکانه که در مقابله با مجلس رخ داده خاتمه دهد و شرایط را برای اعمال اراده ملت مهیا کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه