سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

جهانگیری به روسیه سفر می کند

معاون اول رئیس جمهور به منظور شرکت در اجلاس نخست وزیران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، فردا (پنج شنبه) به روسیه سفر می کند.

جهانگیری

به گزارش خبرگزاری موج، اسحاق جهانگیری در این اجلاس که در شهر «سوچی» روسیه برگزار خواهد شد، در خصوص استفاده بهینه از ظرفیتهای حوزه شانگهای در جهت توسعه همکاریهای منطقه ای سخنرانی خواهد کرد و به تبیین ظرفیت های کشورمان در زمینه های مختلف اقتصادی، علمی، فنی و... بویژه در دوران پسابرجام خواهد پرداخت.

در این اجلاس که به ریاست «دیمیتری مدودف» نخست وزیر روسیه برگزار می‌شود، علاوه‌ بر نخست‌ وزیران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، نمایندگان کشورهای ناظر و سازمان‌های بین المللی شرکای این سازمان نیز حضور خواهند داشت.

سازمان همکاری شانگهای سازمانی میان‌دولتی است که برای همکاری‌های چندجانبه امنیتی، اقتصادی و فرهنگی، در سال ۲۰۰۱ از سوی چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان پایه‌گذاری شد و در سالهای بعد، ایران، مغولستان، پاکستان، هند، افغانستان و بلاروس به عنوان عضو ناظر به این سازمان ملحق شدند.

در سال ۲۰۱۵ با عضویت هندوستان و پاکستان به عنوان عضو اصلی در سازمان همکاری شانگ‌های موافقت شد و این موضوع در اجلاس سران کشورهای عضو این سازمان که در سال ۲۰۱۷ در قزاقستان برگزار شد، به تصویب رسید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه