سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

به یاد صدای "آزادی خرمشهر"

بعیدی‌نژاد: دل‌مان برای صدایش تنگ شده است

حمید بعیدی‌نژاد در دل‌نوشته‌ای کوتاه درباره صدای ماندگار روزهای جبهه و جنگ "محمود کریمی علویجه" از بی‌توجهی به وی در سال‌های گذشته اظهار تاسف کرد.

محمود کریمی علویجه

به گزارش خبرگزاری موج، سفیر ایران در لندن در این مطلب که در کانال تلگرامی خود منتشر کرده است نوشت: در آن روزهای دفاع و آتش و خون که ایران خود کربلا و عاشورایی دیگر را تجربه می‌کرد، شنیدن روایت حماسه امام حسین (ع) از آقای محمود کریمی علویجه از رادیو (که البته اسم‌شان را آن‌ موقع نمی‌دانستیم) حال و هوای عجیبی داشت. ایشان و صدای گرم و حماسی‌اش را از خواندن بیانیه‌های ستاد فرماندهی جنگ و گزارش پیروزی‌های رزمندگان اسلام به هنگام فتوحات در جبهه‌های نبرد، از جمله به هنگام آزادسازی خرمشهر به یاد داشتیم. و به همین دلیل هم بود که گزارش وی از حماسه عاشورا برای ما جوانان و معاصران دوره جنگ طعم و شکوه دیگری داشت.

بعیدی‌نژاد ادامه داد: برای ایشان در هر جایی که هست آرزوی موفقیت و سلامتی داریم. دل‌مان برای صدای ایشان تنگ شده است. و خیلی جای تاسف است که او را انگار گم کرده‌ایم. او ظاهرا پس از آن دوران هیچ‌گاه حاضر نشد صدایش را به چیزی کمتر از تبیین شور و حماسه فرزندان فداکار ملت اختصاص دهد و تنها ماند.

محمود کریمی علویجه از گویندگان رادیو ایران بود. وی جزو نخستین کسانی بود که خبر آزادسازی خرمشهر را از رادیو اعلام کرد. او در اواخر سال ۱۳۵۸ در پی یک فراخوان عمومی از طرف صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران مرکز اصفهان، برای گویندگی برگزیده شد و به عنوان گوینده و سپس نویسنده و گزارشگر در این مرکز فعالیت خود را آغاز کرد. پس از شروع جنگ وی از رادیو اصفهان به پادگان ابوذر در استان باختران رفت و در رادیوی مستقر در جبهه سرپل ذهاب در منطقه اسلام‌آباد غرب ارتباط مستقیم با جبهه‌های جنگ را تجربه کرد و به گفته خودش «هر روز با یک ضبط پرتابل راه می‌افتادم و به دفتر و انبار و ستاد و سنگرها سر می‌زدم».

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه