سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

استاد دانشگاه انگلیس:

توافق هسته ای ایران در خطر نیست

'ایندرجیت پارمار'(Inderjeet Parmar)استاددانشگاه'سیتی' لندن درآستانه نشست مجمع عمومی سازمان ملل و نخستین نطق رئیس جمهوری آمریکا در آن، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: توافق هسته ای ایران در خطر قرار ندارد.

پارما

به گزارش خبرگزاری موج، پارماراستاد سیاست بین الملل از دانشگاه سیتی لندن درمورد رفتار سیاسی ترامپ به سی ان ان گفت: شعار دادن و آنچه که او می گوید با آنچه که وی رفتار می کند، دو امر کاملا متفاوت از یکدیگر است.

وی گفت:ازلحاظ گفتاری ترامپ &#۳۹;درشت گو&#۳۹;است، اما در هشت ماه گذشته که وی در قدرت بود،عملا از هر شعار بزرگی که داده بود برگشت، با ناتو،پیمان کره جنوبی ودیگر موارد کنار آمد واز جنگ یمن حمایت کرد و به سوریه ۵۹ فروندموشک &#۳۹;تام و هاک&#۳۹; شلیک کرد.

وی افزود که ترامپ شیوه درشت گویی خود در نطق سازمان ملل که در آن نمایندگان ۱۹۰ کشور جهان حضور خواهند داشت، را پیش خواهد گرفت.

این استاد دانشگاه در پاسخ به سوال سی ان ان در باره اینکه توافق هسته ای ایران یکی از موارد سخنرانی ترامپ در مجمع عمومی خواهد بود، آیا این توافق در خطر قرار دارد؟ گفت: این توافق در خطر قرار ندارد، تنها از لحاظ &#۳۹;شعار سیاسی&#۳۹; درخطراست، فقط می خواهند ایران را تحت فشار قرار دهند.

وی درادامه گفت: اما ما شاهد بودیم که ترامپ هفته گذشته بی سر وصدا پایبندی ایران از این توافق را امضا کرد چراکه این توافق هر ۱۲۰ روز یک بار باید مورد تایید قرار گیرد.

استاد سیاست بین الملل از دانشگاه سیتی لندن گفت: حرف و شعار زیاد گفته می شود اما باید دید که در عمل چه می کنند؛ توافق هسته ای ایران درحال حاضر امن است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز گذشته (یکشنبه) برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد، بسیاری از رسانه های غربی از جمله سی ان ان نخستین سخنرانی وی به عنوان رئیس جمهوری آمریکا در این مجمع را زیر نظر گرفته اند.

شبکه تلویزیونی سی ان ان در پوشش های خبری امروز خود گزارش داد: دونالد ترامپ قرار است روز سه شنبه (فردا ۲۸ شهریور) نخستین سخنرانی خود را بعنوان رئیس جمهوری آمریکا دراین مجمع ایراد کند و انتظار می رود کره شمالی محور مرکزی سخنان وی باشد، درهرحال جهان در انتظار شنیدن پیام سیاست خارجی وی است.

از سوی دیگر تارنمای خبری آمریکایی &#۳۹;واشنگتن اگزمینر&#۳۹; در گزارشی نوشت: ترامپ در حالی برای اولین بار در نشست مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی خواهد کرد که شک و تردیدها در مورد نحوه چگونگی رسیدگی دولت وی به مسئله کره شمالی، آینده توافق هسته ای با ایران و بقای توافق نامه آب و هوایی پاریس وجود دارد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه