سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

ولایتی در جمع خبرنگاران:

آمریکایی‌ها آرزوی بازدید از مراکز نظامی ایران را به گور می‌برند

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آمریکایی‌ها آرزوی بازدید از مراکز نظامی ایران را باید به گور ببرند.

علی اکبر ولایتی

به گزارش خبرگزاری موج، علی‌اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز(سه‌شنبه ۷ مرداد) در حاشیه همایش تحول در علوم پزشکی دانشگاه آزاد در جمع خبرنگاران درباره اتفاقات رو گذشته منطقه، گفت: آنچه که اتفاق افتاده حکایت از پیروزی های متوالی متحدین ایران و دوستان ایران در منطقه است.

وی افزود: بحمدالله علی‌رغم پیش بینی دشمنان، موصل که دومین شهر مهم عراق است از شر دشمنان آزاد شد و به دست ملت و دولت قانونی عداق افتاد. تلعفر که بسیاری از  مخالفان دولت و ملت عراق به آن دلبسته بودند آزاد شد.

ولایتی با بیان اینکه در سوریه علیرغم توطئه‌های رژیم صهیونیستی پیروزی ها سرعت گرفته و مقاصد و پیروزی های بزرگ‌ نزدیک شده، اظهار داشت: شاهد این هستیم کسانی که تا دیروز می‌گفتند حکومت قانونی سوریه باید تغییر کند، امروز هر کدام به دنبال این هستند با دولت قانونی بشار اسد همکاری کنند و جمهوری اسلامی ایران کماکان حمایت خود را از متحدان خود در زنجیره مقاومت ادامه می‌دهد.

رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد افزود: از سوی دیگر شاهد یک نوع از هم پاشیدگی دشمنان منطقه و عوامل آمریکا در منطقه هستیم  که پشتیبان اصلی تروریست‌ها بودند. علتش هم این است که از زنجیره مقاومت ضربه خوردند و هر کدام تقصیر را گردن هم می‌اندازند.

ولایتی درباره اظهارات اخیر مسئولان آمریکایی درباره بازدید از مناطق نظامی ایران نیز گفت: این آرزو را آمریکایی ها باید به گور ببرند که به بهانه برجام یا هر بهانه دیگری بخواهند از تاسیسات نظامی ما بازدید کنند. به خصوص جمهوری اسلامی ایران که محور مقاومت است به هیچ وجه اجازه بازدید از مناطق حساس را نمی‌دهد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه