سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

امیر پوردستان

سیاست های آمریکا و عربستان در منطقه شکست خورده است

امیر سرتیپ "احمدرضا پوردستان" گفت: خط مقاومت در منطقه در مقابل استکبار جهانی پیروز است.

پوردستان

 

به گزارش خبرگزاری موج، وی با اشاره به آزادی شهر موصل بیان داشت: داعش با شکستی که در موصل خورد رو به پایان است، سیاست های استکبار جهانی که با تقویت داعش به دنبال ایجاد جنگ های نیابتی بود شکست خورده است.

وی افزود: گروهک های تروریستی در منطقه فتنه هستند. فتنه فضا را غبارآلود می‌کند و به هم می ریزد، اما عمرش طولانی است و ما اگر روند شکل گیری گروهک های تکفیری و تروریستی را ملاحظه کنیم، می بینم که این گروهک ها به نسبت روزهای اولشان، از آن قوت و قدرت استحکام برخوردار نیستند و هر روز نشانه های تزلزل و استیصال و شکست را در آنها بهتر می توانیم مشاهده کنیم، هم در صحنه عراق و هم در صحنه سوریه یعنی آخرین نفس هایشان را می زنند و من احساس می کنم که با روندی که هست و قوتی که نیروهای مسلمان پیدا کرده اند، ان شاء الله تا پایان سال ما امید داریم که این فتنه هم برچیده شود و سوریه و عراق رنگ آرامش و آسایش را به خود ببینند.

امیر پوردستان تصریح کرد: جنگ های آمریکا در منطقه امروز خود را به صورت جنگ های نیابتی و مشارکتی نشان می‌دهد؛ به عنوان نمونه داعش به نیابت از آمریکا این جنایات را در سوریه و عراق مرتکب می شود و جبهه النصره به نیابت از رژیم  صهیونیستی و آمریکا این همه جنایت به پا کرده است، اما این سیاست آمریکایی ها هم شکست خورده تا بدانند خط مقاومت در منطقه پیروز خواهد شد.

وی افزود: متاسفانه برخی سردمداران کشورهای منطقه خود را به آمریکایی ها سپرده و عمال آنها در منطقه شده اند و به آمریکایی ها کمک می کنند. این حکام بدانند خون مظلوم آنها را نابود می کند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه