سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

کمک ۱۰۰ میلیون تومانی سخنگوی دولت به ستاد دیه

محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه با اهدای مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان همیار ستاد دیه در امر آزادی زندانیان جرایم غیرعمد شد.

ستاد دیه کشور

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از ستاد دیه کشور، شب گذشته (۲۱ خرداد ماه) جشن گلریزان جرایم غیرعمد زندانیان استان گیلان در شهر رشت برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، علی مهربان معاون اداری مالی ستاد دیه کشور در سخنانی گفت: امروز از جمع ۱۵ هزار زندانی جرایم غیرعمد در حدود ۲ هزار و ۸۰۰ نفر محبوس به دلیل ناتوانی در پرداخت تعهد مهریه در زندان حضور دارند، امری که هر اندازه سوء نیت مجرمانه با خود ندارد اما حکایت از فقر فرهنگی در جامعه‌ای دارد که از قضاء سابقه تمدنی چند هزار ساله هم دارد.

وی تعداد محکومان دیات ناشی از تصادفات رانندگی و حوادث کارگاهی را ۲ هزار و ۴۰۰ زندانی مطرح کرد و افزود: از این تعداد  ۱۲ درصد متهم و مابقی متاسفانه محکوم شده‌اند.

مهربان یادآور شد: از ۲۴۰۰ زندانی مشمول پرداخت دیه، ۲۰۶ نفر بیش از پنج سال، ۱۸۱ نفر سه تا پنج سال و ۵۴۸ نفر یک تا سه سال در زندان هستند.

معاون اداری مالی ستاد دیه کشور با اشاره به عمکرد این نهاد مردمی در طول ۲۷ سال سابقه خدمتی گفت: طی این مدت ۱۰۵ هزار زندانی جرائم غیرعمد با حمایت این ستاد مردمی از بند حبس استخلاص یافته‌اند.

در این مراسم معنوی که با حضور رئیس کل دادگستری استان گیلان، شهردار و مدیرکل زندان‌های رشت برگزار شد، خیرین با هدف کمک در راستای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در مجموع مبلغی معادل ۵ میلیارد و ۸۹ میلیون ریال اهدا کردند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه