سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

پیام تلگرامی محسن هاشمی به حوادث تروریستی تهران

منتخب مردم در شورای شهر پنجم به حوادث ۱۷ خرداد تهران واکنش نشان داد و همه دوستداران ایران و علاقمندان نظام را به کنار گذاشتن اختلاف و همدلی برای حمایت از ایران دعوت کرد.

p48C4ljy4MSo

به گزارش خبرگزاری موج، محسن هاشمی منتخب اول مردم در شورای شهر پنجم در صفحه اینستاگرام خود در واکنش به حوادث تروریستی روز گذشته تهران نوشت: « ۱۷ خرداد تهران شاهد حملات تکان دهنده‌ای بود که بار دیگر خون پاک هموطنانمان را بر زمین ریخت.

اگرچه این حوادث دردناک تهران برای مردم ایران تکرار خاطرات تلخ اقدامات تروریستی گذشته بود اما به جهانیان نشان داد ایران بزرگترین قربانی تروریسم است.

همراه با خانواده‌هایی که در سوگ عزیزانشان نشسته‌اند. سوگوار شهروندان بی گناهی هستیم که قربانی تحجر و تعصب کور مذهبی جریان واپسگرا و محصول استعمار هستند که از هر دو سو از جهان اسلام قربانی می‌گیرند. ریشه حوادث تهران را باید در تغییر جغرافیایی سیاسی و امنیتی منطقه جستجو کرد که بر اساس منافع جریانات تندرویی که در قطب‌های جهانی و منطقه‌ای به قدرت رسیده‌اند؛ در پی کشاندن آتش خشونت و ترور و بی ثباتی به ایران هستند. این حملات تروریستی اگرچه تهدیدی برای امنیت کشور به شمار می‌آید اما می‌تواند فرصتی در جهت تقویت وحدت، همبستگی ملی و اثبات مظلومیت ایران در نظام بین‌المللی باشد.

هاشمی در ادامه نوشت در این شرایط حساس، کارآمدی دستگاه‌های امنیتی کشور در کنار همگرایی فراگیر همه جریانات سیاسی و اجتماعی ذیل مفهوم ایران و تحت هدایت رهبر انقلاب می‌تواند کشور را از مرحله‌ای که یادآور بحران ۶۰ می‌باشد و با وحدت و حضور حماسی مردم و درایت و تدبیر آیت الله هاشمی رفسنجانی تحت رهبری امام خمینی (ره) موجب پایان بحران شد، عبور دهد.

در پایان همه دوستداران ایران و علاقمندان نظام را به کنار گذاشتن اختلافات و همدلی برای حمایت از ایران دعوت می‌کنیم.»

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه