سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

رئیسی در یزد:

همه مشکلات می‌تواند به‌دست مردم حل شود

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: نگاه همه ما باید به توانمندی‌های درون کشور باشد و همه مشکلات می‌تواند به‌دست مردم حل شود.

رئیسی

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی در دومین سفر تبلیغاتی خود به استان یزد، در جمع مردم روستای «فهرج» این استان با بیان اینکه فساد اداری زیبنده نظام مقتدر اسلامی ما نیست، گفت: با اصلاح مدیریت می‌توان زندگی توام با کرامت را برای اعضای جامعه فراهم کرد به‌ویژه که هر چه از مدنیت و تمدن است از آموزه‌های پیامبر (ص) است و ایشان آمده بودند تا انسان را به کرامت برسانند.

وی افزود: کرامت انسان در شغل‌، معیشت و زندگی با کرامت است و دولت اسلامی موظف است زمینه‌های رشد و کرامت انسان را مهیا و بر اساس قانون اساسی برای هر فرد زندگی حقوق و معیشتی را تامین کند که این شغل و معیشت و تحصیل در شأن و کرامت انسان باشد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه بدون تردید گام‌های بلندی برداشته‌ایم و به قله‌های متعددی هم دست یافته‌ایم، تاکید کرد: اما مشکلاتی داریم که زیبنده نظام نیست؛ از جمله فقر، بیکاری، بی‌شغلی، خجلت سرپرست خانواده، زیبنده این کشور نیست و فساد اداری نیز زیبنده این نظام مقتدر نیست.

رئیسی ادامه داد: بدون‌شک کشوری که هشت سال مقاومت کرده و در حوزه‌های مختلف هوا و فضا و موشکی و در مساله علم و فناوری و نانو حرف اول را می‌زند، می‌تواند یک نظام اداری را بدون هر گونه فساد به‌وجود آورد.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه ما در کشور مشکل آب نداریم بلکه مشکل کمبود مدیریت بر آب است، گفت: مشکل فقط ساختارهای نادرست اقتصادی نیست، مشکل کمبود مدیریتی مقتدر برای اقتصاد کشور است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان یزد، اظهار کرد: یزد چهارراه و مرکز صنعت، معدن و تجارت برای کشور است و می‌توان در صنایع مختلف، با برنامه‌ریزی و هدایت این استان را در جایگاه برتر کشور قرار داد. استانی که ویژگی آن قناعت، پرکاری و مجاهدت است و چهار هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مردم یزد اهل درجا زدن نیستند و می‌توانند کارگاه های تعطیل یا نیمه تعطیل را به مدار تولید آورند و از سویی اقتصاد ما نیز باید درون‌زا و برون‌نگر باشد و ما می‌توانیم سالی ۲۵ درصد از کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل را بر مدار تولید آوریم.

رئیسی تاکید کرد: نگاه همه ما باید به توانمندی‌های درون کشور باشد و همه مشکلات می‌تواند به‌دست مردم حل شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه