سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

فرمانده نیروی زمینی ارتش:

همه باید مطیع محض ولایت باشیم

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: همه باید مطیع محض ولایت باشیم.

سرتیپ کیومرث حیدری

 به گزارش خبرگزاری موج، امیر سرتیپ کیومرث حیدری در مراسم تودیع و معارفه فرمانده قرارگاه عملیاتی ارتش در غرب کشور اظهارکرد: امروز صراط مستقیم در کشور ما ولایت فقیه است و هر لحظه باید شکرگزار باشیم که از این نعمت ولایت بهره مندیم.

 وی ادامه داد: بالاترین شکرگزاری نسبت به داشتن نعمت ولایت، تبعیت و اطاعت محض از ولایت است و همه باید مطیع محض ولایت باشیم.

وی گفت: همه کشورهای جهان برای دفاع و حفاظت از کشور خود ارتشی دارند که ایران هم از این قائده مستثنی نیست، اما ارتش ایران با سایر ارتش های جهان دارای سه تفاوت ماهوی است.

 حیدری تصریح کرد: اولین تفاوت ماهوی ارتش ایران با سایر کشورهای جهان در این است که ماموریت ما پاسداری از تاج و تخت هیچ امیر و سلطانی نیست، بلکه ماموریت اصلی ما پاسداری از دین خداست.

 وی خاطرنشان کرد: دومین تفاوت ماهوی ارتش ایران با سایر ارتش های جهان در رهبری و فرماندهی است؛ چراکه همه نیروهای مسلح جهان از بالاترین و عالی ترین مقام نظامی خود فرمانپذیری می‌کنند، ولی ما در ایران از ولایت فقیه دستور مستقیم می‌گیریم.

 فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: تفاوت ماهوی سوم ارتش ایران با سایر ارتش های جهان در این است که ما علاوه بر داشتن مشروعیت قانونی، به واسطه اطاعت از ولایت از مشروعیت شرعی هم برخورداریم.

 حیدری تصریح کرد: امروز ما نیروهای مسلح ایران به واسطه اینکه از جانشین امام زمان(عج) فرمانپذیری می‌کنیم، در واقع سرباز خداهستیم و سرباز خدا هم همواره در معامله با خداست.

 وی تاکید کرد: تلاش ما جهاد در راه خداست و کشته شدن ما بدون شک شهادت در راه خدا محسوب می شود.

 فرمانده نیروی زمینی ارتش با تقدیر از امیر کاظمی فرمانده پیشین قرارگاه عملیاتی ارتش در غرب کشور گفت: امیر کاظمی نمونه واقعی یک سرباز فداکار و مسلمان جان فداست و چهره کم نظیری در ولایتمداری هستند.

 وی همچنین امیر آریانفر فرمانده جدید قرارگاه عملیاتی ارتش در غرب کشور را درس آموخته مدرسه و مکتب ولایت خواند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه