سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

منتجب‌نیا:

دین اسلام هیچ‌گونه فسادی را تحمل نمی‌کند

قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی تصریح کرد که دین مبین اسلام هیچ‌گونه فسادی را تحمل نمی‌کند.

منتجب نیا

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام و المسلمین رسول منتجب‌نیا در نشست «گفتمان نوفل لوشاتو، بازگشت به قرارها» در پردیس فارابی دانشگاه تهران (استان قم)  فساد را به معنای تباهی و نبود شایستگی در جامعه دانست و افزود: شخص فاسد کسی است که شایستگی‌های لازم را نداشته باشد و جامعه فاسد جامعه‌ای است که شایسته‌سالار نباشد. فساد تنها به معنای فساد مالی نیست بلکه فساد، گستره عظیمی را در بر می‌گیرد که به همه امورات زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی افراد مرتبط می‌شود. از انواع فساد می‌توان به فساد مالی، فساد اخلاقی، فساد اندیشه و فساد عملی اشاره کرد. افراط و تفریط، باندبازی به جای شایسته‌سالاری، تفسیر قانون به رأی، بستن زبان‌ها و شکستن قلم‌ها، افزایش فاصله طبقاتی و حاکمیت جهل را از مصادیق بارز فساد هستند. در کشور ما شعار درباره مبارزه با فساد بسیار است اما در عمل آنچه باید رخ دهد، صورت نمی‌پذیرد.

وی همچنین با اشاره به فصول و اصل‌های مختلف قانون اساسی در موضوع مبارزه با فساد تصریح کرد: در قانون اساسی دقت شده تا جلوی هرگونه فساد گرفته شود؛ البته خود قانون قائل بر مطلق بودنش نیست و روند روشنی برای بازنگیری خود در نظر گرفته است. نظامی هم که توسط امام خمینی (ره) شکل گرفت شعار و مشی آن مبارزه با فساد بود و نمی‌توان فساد را بر اصل آن منطبق دانست. اگر هم نگاهی گذرا به آیات، روایات و سیره پیشوایان دینی بیاندازیم متوجه می‌شویم که دین مبین اسلام هیچ‌گونه فسادی را تحمل نمی‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان چه برنامه ای برای انتخابات پیش رو دارد و وظیفه دانشجویان چیست؟ گفت: شورای هماهنگی اصلاح طلبان بنا بر وحدت و انسجام دارد. ما با شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان نیز که متشکل از احزاب اصلاح طلب و برخی شخصیت‌هاست  تعامل داریم اما احزاب جداگانه کار خود را هم برای انتخابات انجام می‌دهند. دانشجویان هم که همیشه در صحنه بودند و در انتخابات حساس ۱۳۹۶ هم باید همچون گذشته در صحنه باشند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فضای مجلس خبرگان رهبری را بدون آقای هاشمی رفسنجانی (ره) چگونه ارزیابی می‌کنید؟ گفت: فقدان آیت الله هاشمی رفسنجانی به هیچ وجه قابل جبران نیست و آثار آن در سراسر کشور مشهود است. آقای هاشمی از آنجایی که خودشان شخصیت بزرگی داشتند، هر جایی هم که می‌رفتند به آنجا بزرگی می دادند. مجلس خبرگان نیز باید به وجود آیت الله هاشمی رفسنجانی افتخار می کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه