سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

امکان خدمت ۳۵ ساله ایثارگران با مدرک کارشناسی فراهم می‌شود

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) طرحی را به تصویب رساندند که براساس آن ایثارگران با داشتن مدرک کارشناسی می‌توانند تا ۳۵ سال خدمت کنند.

مجلس

به گزارش خبرگزاری موج، کلیات طرح اصلاح بند الف ماده ۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری در دستور کار جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس قرار گرفت، که نمایندگان با ۱۴۰ رای موافق، ۲۹ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از مجموع ۲۵۰ نماینده حاضر به کلیات آن رای دادند.

در جزئیات این طرح که با ۱۵۰ رای موافق، ۳۱ رای مخالف و ۳ رای ممتنع از مجموع ۲۵۱ نماینده حاضر به تصویب مجلس رسید. یک تبصره به بند الف ماده ۱۰۳ مدیریت خدمات کشوری الحاق می‌شود و براساس آن ایثارگرانی که به موجب قوانین و مقررات مربوط از امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاتر برخوردارند، نیز با داشتن مدرک کارشناسی مشمول حکم این ماده می‌باشند و می‌توانند تا ۳۵ سال خدمت نمایند. پیش از این در بند الف ماده ۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری آمده بود که دستگاه اجرایی کارمند خود را با حداقل ۳۰ سال سابقه خدمت برای مشاغل غیر تخصصی و ۳۵ سال برای مشاغل تخصصی با تحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد و بالاتر با درخواست کارمند برای سنوات بالاتر از ۳۵ سال می‌تواند بازنشسته کند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه